|
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
[attachment=18620]بچه ها همگی خسته نباشید بعد از کلی تلاش و انتظار بالاخره نتیجه گرفتیم، من رتبه ۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه رو گرفتم خیلی خوشحالم از طرفی برای چند تا از دوستام که نتیجه نگرفتن خیییلی ناراحتم امیدوارم هیچکس نا امید نباشه من سال اول خیلی بد امتحان دادم ولی امسال نتیجه گرفتمموفق باشید دوستان |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
تبریییییییییک فک کنم ما همکلاس بشیم اگه بیاین شبکه
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ)se.amiri نوشته شده توسط: [attachment=18620]بچه ها همگی خسته نباشید بعد از کلی تلاش و انتظار بالاخره نتیجه گرفتیم، من رتبه ۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه رو گرفتم خیلی خوشحالم از طرفی برای چند تا از دوستام که نتیجه نگرفتن خیییلی ناراحتمعااااالی کلی تبریک میگم موفق باشید |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - Happiness.72 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
به خاطر رتبه خوبی که آوردید تبریک میگم موفق باشید. کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنید ؟ |
|
RE: 10 تجارت و ۳۲ شبکه - maryam368 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
تبرییک میگم. موفق باشید |
RE: 10 تجارت و ۳۲ شبکه - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط: به خاطر رتبه خوبی که آوردید تبریک میگم موفق باشید. ممنونم راستش باید ببینم امسال رشته ها و دانشگاه ها چطور میشن ولی احتمالا همون تجارت امیرکبیر (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: تبریییییییییک خدا کنه حالا ظرفیتارو زیاد کنن بشه شریف بیاریم -_- |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ
سلام و تبریک. رتبت خیلی خیلی عالیه. موفق باشی
|
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - Behzad TP - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ ق.ظ
تبریکات فراوان و آرزوی کامیابی های بعدی ربته هاتون با این دوستمون برعکسه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ایشون ۱۰ شبکه و ۳۱ تجارت شدن. جالب بود |
RE: 10 تجارت و ۳۲ شبکه - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام و تبریک. چه بامزه یعنی من با این رتبه شبکه شریف میارم؟
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ق.ظ)se.amiri نوشته شده توسط: چه بامزهوالا متاسفانه خیلی بعید میدونم! مگر شبانه! که اگر قصد اپلای کردن داری توصیه ۱۰۰% من اینه که شبانه رو بالاتر از روزانه بزنی. چون موقع آزاد کردن مدرک یهو باید ۱۰-۱۱ میلیون تومن پول بدی. اما شبانه که باشی ترمی ۱۵۰۰ اینا میدی و دیگه مدرک رو لازم نیست بخری. |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ
تبریییییییییییییک دوسته عزییییییییییز |
RE: 10 تجارت و ۳۲ شبکه - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبریییییییییییییک دوسته عزییییییییییز خییییلییییی ممنونم تبریک به شما نیز
|
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - saeidkhan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ق.ظ
خیلی تبریک میگم عالی |
|
۱۰ تجارت و ۳۲ شبکه - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ
تبریک میگم |
RE: 10 تجارت و ۳۲ شبکه - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنونم منم به شما تبریک میگم احتمالا همکلاس بشیم
|