دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Jooybari - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام. این نسخه از نسخه مشابه برای یادگیری ماشین کاملتره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - arezoosh - 22 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ق.ظ
خیلی ممنون از آپلود جزوه |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - shima11 - 04 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ
سلام و تشکر از شما |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - puraminy - 06 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ب.ظ
کتاب یادگیری ماشین با زبان ساده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - sparrow7000 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳ ق.ظ
سلام می بخشید دوتا جزوه ها پیغام Not Found میدن میشه دوباره بذارید یا لینک هارو یه بررسی بکنید؟ بازهم ممنون بابت جزوه ها |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Jooybari - 15 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ
سلام. چک کردم مشکل نداره. |
RE: دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - markh - 22 آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. چک کردم مشکل نداره. ببخشید فایل صوتی از کلاس ندارید؟ خیلی ممنون |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - shermin.shahbazi - 08 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ب.ظ
من نمیتونم جزوه رو دانلود کنم چرا؟ |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Jooybari - 09 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام. لینک مشکلی نداره. |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - seede - 21 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۳ ق.ظ
سلام. منم نتونستم دانلودش کنم. میشه لطفا برام ایمیل کنید؟ Saeede6040@gmail.com |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Zahra-sadat - 09 دى ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام،برای منم دانلود نمیشه،میشه لطف کنین ایمیل کنین؟ Z.sajadirad@gmail.com |
RE: دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Behnam - ۰۹ دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ق.ظ)Zahra-sadat نوشته شده توسط: سلام،برای منم دانلود نمیشه،میشه لطف کنین ایمیل کنین؟لینک مشکلی نداره |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - iranag - 03 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۲۴ ق.ظ
سلام دانلود نمیشه فقط صفحه خطا بالا میاد. |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - Setareh71 - 02 آبان ۱۳۹۸ ۱۲:۰۹ ب.ظ
سلام ممنون میشم برای من هم ایمیل کنید چون نتونستم دانلود کنم Setare.setare.m@gmail.com |
دانلود جزوه شناسایی آماری الگو دکتر بیگی - nafiseramezanipoor - 10 اسفند ۱۳۹۸ ۱۰:۱۹ ب.ظ
سلام ببخشید منم نمیتونم دانلود کنم.امکان داره لطفا برای منم ایمیل کنید؟ Nafiseramezanipoor@yahoo.com |