تالار گفتمان مانشت
درس نظریه بازی: سؤال از دانشجوهای شریف، امیرکبیر و تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

درس نظریه بازی: سؤال از دانشجوهای شریف، امیرکبیر و تهران - mahmood1 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ

سلام.
دوستانی که در دانشگاه‌های امیرکبیر، شریف یا تهران درس می‌خوانند آیا درس نظریه بازی‌ها Game Theory در دانشکده‌ی شما ارائه می‌شه؟

ممکنه بگید که در چه ترمی و توسط چه استادی ارائه شده؟ و آیا نحوه‌ی ارائه‌ی درس و نمرات پایانی رضایت‌بخش بوده یا خیر؟

متشکر

RE: درس نظریه بازی: سؤال از دانشجوهای شریف، امیرکبیر و تهران - road2rank1 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ

تو امیرکبیر دکتر سلیمان فلاح ارائه می ده
فکر می کنم ترم های بهار
نحوه ی تدریس و نمره رو خبر ندارم (اما با توجه به استادش، حدس می زنم سخت باشه!)

اطلاعات بیشتر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درس نظریه بازی: سؤال از دانشجوهای شریف، امیرکبیر و تهران - codin - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درس نظریه بازی: سؤال از دانشجوهای شریف، امیرکبیر و تهران - mahmood1 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۷ ب.ظ

وضعیت نمرات پایانی توی شریف که ترسناک بود Big Grin
توی امیرکبیر هم که گفتید سخت هست.

البته سختی خود درس برای من زیاد مهم نیست، من نحوه ارائه درس توسط استاد و همینطور رضایت‌بخش بودن ارزشیابی پایانی رو میخوام بررسی کنم. چون قصد مهمان شدن در یکی از این سه دانشگاه برای ترم پاییز رو دارم.