مشکل در ایجاد فایل ستاپ در سی شارپ با پایگاه داده ی sql - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در ایجاد فایل ستاپ در سی شارپ با پایگاه داده ی sql - simorgh - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ
با درود به دوستان عزیز بنده پروژه ای با استفاده از نرم افزار سی شارپ و پایگاه داده ی sql تهیه کردم اما با توجه به این که ورژن ویژوال استودیوی من ۲۰۱۲ هست از ایجاد فایل ستاپ پشتیبانی نمی کنه. تا حالا دو بار نرم افزار installsheild رو دانلود کردم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم. لطفا اگر برای ایجاد فایل نصبی نرم افزار خاصی مدنظرتون هست معرفی کنید. (فقط این نکته رو بگم که پروژه ی من با پایگاه داده کار می کنه و می خوام اون نرم افزار بتونه پروژه رو با پایگاه داده attach کنه و یک فایل نصبی تولید کنه). اگر کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ... ممنونم. |
مشکل در ایجاد فایل ستاپ در سی شارپ با پایگاه داده ی sql - ana9940 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ق.ظ
من قبلا با اینستال شیلد setup ساختم و یه pdf آموزشی واسه اینستال شیلد نوشتم، از سایت برنامه نویس دانلودش کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مشکل در ایجاد فایل ستاپ در سی شارپ با پایگاه داده ی sql - simorgh - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ
چطور میشه فایل دیتابیس رو attach کرد که نیازی به نصب sql server نباشه ؟ (در نرم افزار setup factory ) کسی در این زمینه تجربه داره؟ ممنون آخه من فایل ستاپ ایجاد می کنم ولی اگر دیتابیس رو توی نرم افزار sql server اتچ نکرده باشم درست کار نمی کنه! |
RE: مشکل در ایجاد فایل ستاپ در سی شارپ با پایگاه داده ی sql - ana9940 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ)simorgh نوشته شده توسط: چطور میشه فایل دیتابیس رو attach کرد که نیازی به نصب sql server نباشه ؟ (در نرم افزار setup factory ) من set up factory کار نکردم ولی با installShield دیتا بیس را اتچ کردم به sql server و اگه sql server هم روی سیستم کاربر نباشه ابتدا باید اون رو نصب کنم و سپس دیتا بیس رو اتچ کنم. حالا نمی دونم منظورتون از اینکه میخواید دیتا بیس رو اتچ کنید ولی sql نصب نباشه، چیه! |