|
|
درخواست راهنمایی فنی - نسخهی قابل چاپ |
|
درخواست راهنمایی فنی - flowerirani - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
حل مشکل رجیستری فایلهای اجرایی ویندوز: اینم لینک برنامه و راه حلش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درخواست راهنمایی فنی فوری - one hacker alone - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
سلام علیک راه اول - سیستم ریستور کنید راه دوم - با برنامه های تعمیر رجیستری مشکل رو حل کنید راه سوم - تیم ویور بدید ببینم |
|
درخواست راهنمایی فنی فوری - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
چیکار به اطلاعاتتان داره ویندوز ? نکنه تک درایو هستی ?اطلاعات و بریز تویه درایو غیر ویندوز ت بعد ویندوز عوض کن |
|
درخواست راهنمایی فنی فوری - x86 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
دو سه سال پیش دقیقا همین اتفاق برای یکی از آشناهامون افتاده بود که یه فایل رجیستری دانلود کردم و بعضی از رجیستری ها رو تغییر دادم، درست شد. بگردید پیدا میشه. |
RE: درخواست راهنمایی فنی فوری - flowerirani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام علیک ========= ممنونم وافرین به شما همین کار ر وکردم مال رجیستری مایکروسافت رو .دانلود کردم اجر اکردم درست شد سپاسگذارم از شما و.بقیه که نظر دادن |
|
RE: درخواست راهنمایی فنی فوری - wskf - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان ویندوزم عوضم کردم ، ۸/۱ نصب کردم ،همه ی درایورها رو داره و همه نصب شده ولی نمیدونم چرا آیکون ها و.. بزرگه و small کردم ولی درست نمیشه انگار سایت و بروزهایی که باز میکنم تاره و ی چیزی شبیه اینکه انگار تو حالت safe mode هستم .چکار کنم؟ resoluthionهم خاموشه نمیتونم تغییر بدم. دوباره باید درایورهای لپتاپ خودم نصب کنم. |