مدیریت دو روز مانده تاآزمون ارشدومدیریت استرس در جلسه آزمون(مصاحبه با استاد روانشناس) - نسخهی قابل چاپ |
مدیریت دو روز مانده تاآزمون ارشدومدیریت استرس در جلسه آزمون(مصاحبه با استاد روانشناس) - Fardad-A - 14 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان این روزهای آخرخسته نباشید. امسال خیلی درگیر کارهایی شدم و نرسیدم خیلی سر بزنم. یک مصاحبه هست با خانم دکتر قهاری که روانشناس و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند. در مورد کنکور و مدیریت دو روز پایانی و رفع استرس هست. بصورت مصاحبه است و در یکی از موسسات کنکور ضبط شده براتون میذارم . حدود ۴۰ دقیقه است و من بعضی مطالب تبلیغ موسسه و یا مطالب نامرتبط و تکراری را ازش درآورده ام. بنظرم شنیدن صحبتهای ایشان که کتابی بنام " زندگی بدون استرس" را هم تالیف کرده اند براتون مفیده. انشاءا.. جبران مافاتی برای کم کاری من باشد. از لطفی که بعضی دوستان با پیامهاشون بمن داشته اند و دوستانی که امتیاز داده اند هم سپاسگزارم. لازم است از مدیران مانشت بخاطر زحماتشون تشکر کنم. از صمیم قلب برای همه تون آرزوی موفقیت تحصیلی، بخصوص در آزمون ارشد پیش رو، و موفقیت در مراحل زندگی را دارم و امیدوارم بهمه آرزوهای خوبتون برسید. لینک دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مدیریت دو روز مانده تاآزمون ارشدومدیریت استرس در جلسه آزمون(مصاحبه با استاد روانشناس) - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
کنکور فوق العاده ساده و مزخرف بود |
مدیریت دو روز مانده تاآزمون ارشدومدیریت استرس در جلسه آزمون(مصاحبه با استاد روانشناس) - ali reza - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
یکی از راههای غلبه بر استرس قبل از آزمون اینه که اصلا واسه آزمونید درس نخونید تست هم نزنید اینجوری دیگه اصلا استرس ندارید! مث الان من... موفق باشید |