سیستم عامل شاوم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوالات پیرامون منبع سیستم عامل - Br2012 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
من از بسته مانشت خبرندارم نمیدونم شامل چی هست اما کتاب سیستم عامل جی.آرچر هریس رو شاید خیلیها نشناسن به خصوص شهرستانیها(مثل خودم): این کتاب شامل خیلی مسله حل شده هست و حتی درسش هم کامله >>>نکته این کتاب این هست که چند تای تست های پارسال و امسال این درس از همین کتاب بود و خیلی از داوطلبها این کتابو نمیشناسن این کتابو یه رتبه تک رقمی به من معرفی کرد پارسال و واقعا عالی بود و نتیجه هم گرفتم جالب اینجا هست که ۲ سال گذشته اگه دقت کرده باشید تست های سیستم عامل خیلی سخت شدن و باید بدونید که منبع همون تستها همین کتابه(اشاره به تست پارسال که نخها هم زمانبندی شده بودن) از همین کتاب بود و من جای دیگه نخونده بودم سیستم عامل (سری شاوم) نویسنده: جی آرچر هریس انتشارات: نو پردازان مترجم:فرشاد صفایی و فرخ واعظ ایروانی --->من همینو داشتم(تبلیغ نیست هر کدوم گیرتون اومد خوبه) یه ترجمه دیگه هم هست که ترجمه استاد خودم بود: دکتر کامران زمانی فر |
RE: کتاب مهم جی.آرچر هریس (سیستم عامل) - SarahArshad - 19 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ
راهنمای schaumدر طراحی سیستم عاملها مترجمان:مهندس مهدی آصفی و دکتر کامران زمانی فر انتشارات:دیباگران |
کتاب مهم جی.آرچر هریس (سیستم عامل) - رضا_ایرانی - ۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ
این کتاب تمرینات حل شدهی زیادی داره که خیلیش عینن سوال کنکور بوده،اما متن درسش به تفصیل تنباوم و استالینگ نیست، اما تمریناتش عالیه. |
کتاب مهم جی.آرچر هریس (سیستم عامل) - Br2012 - 20 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)HRZ نوشته شده توسط: این کتاب حل تمرین هم داره؟ این کتاب خودش شاملی همه تمریناتو حل هم کرده نیاز به حل تمرین نداره |
کتاب مهم جی.آرچر هریس (سیستم عامل) - Br2012 - 20 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: روش بیان مطالبش ساده و روانه یا اینکه زیاد خوب مطلب رو باز نکردهاین کتاب خیلی بیانش ساده و خیلی روان هست و شک نکنید تا آخرش میخونید من خودم ترجمه صفایی رو داشتم و واقعا عالی بود این که خودش پاسخ هارو داره جالب کرده این کتابو و البته مسله های خیلی خوبش آره به نظر من تو شهرستانا زیاد پیدا نمیشه( البته پارسال )شاید امسال پیدا بشه (ولی پیدا کردنش راحته) حذف کردن یه درس ضریب ۴ ببخشیدها ولی دیوانگیه |
RE: کتاب مهم جی.آرچر هریس (سیستم عامل) - Br2012 - 22 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ق.ظ
تصویر جلد کتابو هم گذاشتم |
سیستم عامل شاوم رسید - mahdikoochooloo - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ ب.ظ
به نام خدا بچهها این لینکو ببیند که آیا این سیستم عاملی که اینجاست همونیه که قدیما به اسم راهنمای شاوم ترجمه شده بوده یا نه و آیا همون کتابیه که آقای دکتر پیشنهاد کردن؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سیستم عامل شاوم رسید - Br2012 - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)mahdikoochooloo نوشته شده توسط: بنظرتون با این وقتی که تا ارشد مونده اگر بخوام برای سیستم عامل هم استالینگز و هم این کتاب و هم جزوه پارسه رو بخونم می کشم؟ ببین این کتاب رو به خاطر مسائلش توصیه میکنن نه درسش و جدای از کتاب مرجع یا پارسه نیاز هست که با مسائل این کتاب که مقداری سخت هم هستن آشنا بشی و جالبه که سال ۸۸ ۸۹ از این کتاب تست اومده وبه نظر من حیفه خونده نشه در مورد وقت هم باید بگم که بستگی به مقدار آشناییت با سیستم عامل داره در ضمن آقا مهدی واسه این کتاب یه تاپیک با سم همین کتاب در قسمت منابع بود که خیلی کلیتر در مورد کتاب بحث شده بود |
سیستم عامل شاوم - alijamali - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
این کتاب را چگونه می توان نهیه نمود |
سیستم عامل شاوم - Bache Mosbat - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
شاوم به درد همون سالای ۸۸ ۸۹ می خورد. برای سال ۹۰ ۹۱ جواب نمی داد |
RE: سیستم عامل شاوم - edge - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شاوم به درد همون سالای ۸۸ ۸۹ می خورد. برای سال ۹۰ ۹۱ جواب نمی دادبدرد ۸۹ هم نمی خورد تا ۸۸ و خوب جواب میداد. |
سیستم عامل شاوم - ttiiko - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
حالا کدوم ترجمه بهتره؟ ( از لحاظ صفحه آرایی ، تطابق بیشتر با نسخه اصلی ، غلط چاپی و غیر چاپی کمتر ... ) و دوستانی که میگن این منبع بعد از ۸۸ یا ۸۹ دیگه جواب نمیده بفرمایند حالا چی جواب میده؟ مرسی |
سیستم عامل شاوم - kohestan - 22 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ
سلام دوستان منظورتون اینکه چون یه چند سال چندتا سوال از شاو اومده دیگه لطفی نداره بریم سراغش؟؟؟؟؟؟ من واقعا موندم در کنار استالینگز شاو بخونم یا نه! لطفا دوستایی که میدونن جواب بدن خیلی تو منبع عامل گیر کردم. |
سیستم عامل شاوم - adel28 - 22 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
من هم حقیقت و مقسمی رو خوندم. چی پیشنهاد می کنید؟ |
سیستم عامل شاوم - مورتن - ۲۲ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ
یعنی هیچ کسی منبعی که از اون سوالای ۹۰و۹۱ رو طرح کردن نمیدونه؟ |