تالار گفتمان مانشت
پیدا کردن بزگترین و کوچکترین عضو با تکنیک جفت کردن - نسخه‌ی قابل چاپ

پیدا کردن بزگترین و کوچکترین عضو با تکنیک جفت کردن - alwaysPeace - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ

سلام، من دو تا سوال دارم

تو کتاب مقسمی گفته تعداد مقایسه ها برای n های فرد برابره با ۳n/2 - 3/2 این چطوری به دست اومده؟

و دوم اینکه پیچیدگی زمانی تکنیک جفت کردن با روش تقسیم و غلبه برابر زیره: (عکسشو گذاشتم). میخواستم بدونم اون ۲ برای چی هستش؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: پیدا کردن بزگترین و کوچکترین عضو با تکنیک جفت کردن - flowerirani - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)alwaysPeace نوشته شده توسط:  سلام، من دو تا سوال دارم

تو کتاب مقسمی گفته تعداد مقایسه ها برای n های فرد برابره با ۳n/2 - 3/2 این چطوری به دست اومده؟

و دوم اینکه پیچیدگی زمانی تکنیک جفت کردن با روش تقسیم و غلبه برابر زیره: (عکسشو گذاشتم). میخواستم بدونم اون ۲ برای چی هستش؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

================
چون ۲نیمه شده یه نیمه کف یه نیمه سقف یعنی اگر ۷عنصر بود یه طرفش ۴تا یه طرفش ۳تا
حال توضیح ندارم اما خیلی اسونه
بگم
میگم
n/2 -1 جفت میکنه البته چون فرد هست یکی که زیادیه رو کنار میذاریم میشه نصف منهای یک تا تو هر جفت مین وماکس رو پیدا کنه بعدش حال با n/2 -1 مقایشه ها تو مینها مین وتو ماکس ها ماکس رو پیدا کن
کلا شد۳تا n/2 -1
خیلی سخته هی زبون کیبورد رو عوض کنی
مین وماکس پیدا شده رو با اون یکی بود اول کار کنازر گذاشتی مقایسه کن جمعه میشه سقف ۳* N/2 - 3/2
میشه ۳ ضربدر ان دوم منهای بازم سه دوم
من خیلی بد نوشتم عذر میخام کیبوردم مشکل داره

RE: پیدا کردن بزگترین و کوچکترین عضو با تکنیک جفت کردن - alwaysPeace - 17 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ق.ظ

(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط:  
(14 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)alwaysPeace نوشته شده توسط:  سلام، من دو تا سوال دارم

================
چون ۲نیمه شده یه نیمه کف یه نیمه سقف یعنی اگر ۷عنصر بود یه طرفش ۴تا یه طرفش ۳تا
حال توضیح ندارم اما خیلی اسونه
بگم
میگم
n/2 -1 جفت میکنه البته چون فرد هست یکی که زیادیه رو کنار میذاریم میشه نصف منهای یک تا تو هر جفت مین وماکس رو پیدا کنه بعدش حال با n/2 -1 مقایشه ها تو مینها مین وتو ماکس ها ماکس رو پیدا کن
کلا شد۳تا n/2 -1
خیلی سخته هی زبون کیبورد رو عوض کنی
مین وماکس پیدا شده رو با اون یکی بود اول کار کنازر گذاشتی مقایسه کن جمعه میشه سقف ۳* N/2 - 3/2
میشه ۳ ضربدر ان دوم منهای بازم سه دوم
من خیلی بد نوشتم عذر میخام کیبوردم مشکل داره

خیلی ممنون متوجه شدم مررررسی