تالار گفتمان مانشت
مقاله اینترنت چیزها - نسخه‌ی قابل چاپ

مقاله اینترنت چیزها - monmon123 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ

سلام بچه ها کسی روی این موضوع کارکرده؟؟؟ک کمکم کنه

مقاله اینترنت چیزها - ainazyz - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ

سلام روی چ قسمتی میخوایین کار کنین؟ مفهوم کلیش یا پروتکل هاش

مقاله اینترنت چیزها - darya62 - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ

سلام
کدوم موضوع؟؟

RE: مقاله اینترنت چیزها - monmon123 - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ

سلام
در مورد
securing the internet of things؟

مقاله اینترنت چیزها - Bache Mosbat - 06 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ق.ظ

کلا این سکوریتی تو IoT کابوس منه خوبی IoT اینه که صحبت های علمی زیادی تو وبسایت ها شده راجع بهش. به نظرم اول شما سکیوریتی تو IoT رو سرچ کنین و وبلاگ ها رو بخونین. بعد با توجه به جنبه های مختلفش تصمیم بگیرین و بعد مقاله سرچ کنین.

RE: مقاله اینترنت چیزها - virtual girl - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ

چقدر خوبه که این تاپیک روپیدا کردم Smile
الان جای کار داره مبحث sequrity ؟ من روی کانکت کردم شبکه wsn به IOT موضوع پایان نامه برداشتم . الان اطلاع دارین توی این حوزه روی چه موضوعاتی جای کار داره ؟

RE: مقاله اینترنت چیزها - virtual girl - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ

بیچاره کرد این موضوع منو جواب نمیده واسه یه پایان نامه فوق آخرش استادم برگشت گفت درسطح دکتراست این موضوع عوضش کن . فک کن چن ماهه کلی مقاله خوندم تازه برگشته میگه اشکال نداره یه چی یادگرفتی دیگه!خب از اول اینومیگفتی نه الان که! توی ایران اصلن کارنشده روش حتی یه پایان نامه هم راجع بهش نیس !

RE: مقاله اینترنت چیزها - codin - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ

(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:  بیچاره کرد این موضوع منو جواب نمیده واسه یه پایان نامه فوق آخرش استادم برگشت گفت درسطح دکتراست این موضوع عوضش کن . فک کن چن ماهه کلی مقاله خوندم تازه برگشته میگه اشکال نداره یه چی یادگرفتی دیگه!خب از اول اینومیگفتی نه الان که! توی ایران اصلن کارنشده روش حتی یه پایان نامه هم راجع بهش نیس !
البته خدمت استاد محترمتون جسارت نباشه اما من فکر می کنم دلیل اصلی چیز دیگری هست نه این که موضوع در سطح دکترا باشه.هر موضوعی با هر میزان سختی هم به هر حال دانشجو در حد توانش یه مقداری پیش میبره این که موضوع در حد دکتراست حداقل در علوم مهندسی خیلی معنی نمیده

RE: مقاله اینترنت چیزها - virtual girl - 10 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ

(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  
(03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:  بیچاره کرد این موضوع منو جواب نمیده واسه یه پایان نامه فوق آخرش استادم برگشت گفت درسطح دکتراست این موضوع عوضش کن . فک کن چن ماهه کلی مقاله خوندم تازه برگشته میگه اشکال نداره یه چی یادگرفتی دیگه!خب از اول اینومیگفتی نه الان که! توی ایران اصلن کارنشده روش حتی یه پایان نامه هم راجع بهش نیس !
البته خدمت استاد محترمتون جسارت نباشه اما من فکر می کنم دلیل اصلی چیز دیگری هست نه این که موضوع در سطح دکترا باشه.هر موضوعی با هر میزان سختی هم به هر حال دانشجو در حد توانش یه مقداری پیش میبره این که موضوع در حد دکتراست حداقل در علوم مهندسی خیلی معنی نمیده

هوم! فکرمیکنم چون خودش توی این زمینه کارنکرده اینجوری برگشته گفته ولی خب پایان نامه های دانشگاههای برترروکه خوندم الان بیشترشون درسطح جهانی مال تزدکترا بود . بهرحال چن روزتمرکززیادی روش گذاشتم و تصمیم گرفتم همین حیطه روکارکنم ولی توی سطح لایه شبکه اش کارکنم . علاقه ی زیادی به این مبحث دارم دوس ندارم عوضش کنم به قول شماتاسطح توانم تایه حدی میبرمش جلو Smile ولی برام جالبه که چراتوی کشورخودمون حتی دانشجوهای شریف هم روش کار نکردن !