![]() |
ساده کردن یک عبارت مبحث منطق - نسخهی قابل چاپ |
ساده کردن یک عبارت مبحث منطق - Ametrine - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
کتاب پوران نوشته: [tex]a\oplus a'b=a a'b=a b (a.(a'b)=0)[/tex] |
RE: چطوری ساده شده؟! - MiladCr7 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: کتاب پوران نوشته: من عبارت ساده شدش رو a+b به دست اوردم جواب نهایی شما هم اینه؟؟ |
RE: چطوری ساده شده؟! - Ametrine - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: من عبارت ساده شدش رو a+b به دست اوردم جواب نهایی شما هم اینه؟؟نه، من [tex]a\oplus b[/tex] بدست میارم! |
RE: چطوری ساده شده؟! - MiladCr7 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
خب من اینطور ساده کردم: [tex]a\oplus b=ab' ba'[/tex] پس داریم: [tex]a\oplus a'b=a(a b') a'ba'[/tex] که میشه: [tex]a(a b') a'ba'=a ab' a'b[/tex] که طبق قانون جذب برای جمله ([tex]a ab'[/tex]) داریم: [tex]a ab'=a[/tex] و الان داریم: [tex]a a'b[/tex] و طبق شبه جذب داریم: [tex]a a'b=a b[/tex] |
RE: چطوری ساده شده؟! - software94 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
کجای کتاب پوران؟بگو من ببینم |
RE: چطوری ساده شده؟! - Ametrine - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: کجای کتاب پوران؟بگو من ببینمصفحه ۶۰ هست. فهمیدم چه اشتباهی کردم. به جای جذب، شبه جذب حساب میکردم!!! ![]() ممنون از miladcr7 |
RE: چطوری ساده شده؟! - MiladCr7 - 06 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
خواهش میکنم ![]() [tex]a\oplus a'b=a(a b') a'ba'[/tex] که میشه: [tex]a(a b') a'ba'=a ab' a'b[/tex] که طبق قانون شبه جذب برای جمله ([tex]a a'b[/tex]) داریم: [tex]a a'b=a b[/tex] و الان داریم: [tex]a b ab'[/tex] و طبق قانون شبه جذب برای جمله ([tex]b ab'[/tex]) داریم: [tex]b ab'=a b[/tex] و الان داریم:[tex]a b a[/tex] که همون [tex]a b[/tex] هستش یا وقتی به قسمت [tex]a b ab'[/tex] رسیدیم از قانون جذب برای جمله [tex]a ab'[/tex] استفاده میکنیم و در نهایت بازم [tex]a b[/tex] رو داریم |
RE: چطوری ساده شده؟! - Ametrine - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
بله، خیلی ممنـــون. |