|
|
تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - نسخهی قابل چاپ |
|
تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - pooyaa - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
سلام میشه لطفا این تناقض رو رفع کنید ![]() نکته با مثال متن درس باهم مطابقت دارن ولی در حل تست تناقض پیدا شد ![]() باتوجه به این تناقض از نکته استفاده کنیم؟نکنیم؟آیا نکتش دارای تبصره خاصی هست؟!! (تمامی عکسها از کتاب معماری پارسه هستن) |
|
تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - A V A - 10 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
من تستشو توو پوران پیدا نمیکنم، اما باید تاخیر ٢٨٠ باشه توو عکس اولتونم شرط مساوی بودن برای ts و tc باید برای قسمت tc>=ts باشه |
|
RE: تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - NP-Cσмρℓєтє - ۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
تاخیر ۲۹۰ میشه , تو کتاب پوران هم هست , فصل اول تست شماره ۱۸ ولی تناقض.... ![]() ![]() فکر میکنم تساوی رو اشتباه گذاشته ! |
تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - A V A - 10 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: تاخیر ۲۹۰ میشه , تو کتاب پوران هم هست , فصل اول تست شماره ۱۸ بله پیداش کردم و سوال ١٨ هست، پوران چاپ جدیدش خیلی عوض شده و احتمالا کتاب شمام چاپ قبله، چاپ جدید همونطور که گفتم جواب رو ٢٨٠ گفته [attachment=17141] دو عکس توو تاپیک جزوه ی معماری آپلود کردم که میتونه راهنمای خوبی برای این مدل سوالا باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - NP-Cσмρℓєтє - ۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: تاخیر ۲۹۰ میشه , تو کتاب پوران هم هست , فصل اول تست شماره ۱۸ جلّ الخالق! خوب شد فهمیدم ,ممنون من ویرایش ۱۵ معماری رو دارم , فصل های دیگه هم خیلی تغییر کرده ؟؟ |
تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - A V A - 10 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: تاخیر ۲۹۰ میشه , تو کتاب پوران هم هست , فصل اول تست شماره ۱۸ والا من خودمم ١٤ رو داشتم و دو سه هفته ای هست ١٦ رو خریدم، تا الان که پیش میرم میبینم خیلی عوض شده |
|
RE: تناقض در کتاب پارسه (ضرب کننده آرایه ای) - pooyaa - 11 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
ای بابا هم چاپ ۱۴ هم ۱۵اش رو دارم یعنی باز برم چاپ ۱۶رو بخرم؟؟ |