سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - post98 - 05 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
سلام سوال ۱۴ من با قسمت ه به بعدش مشکل دارم مثلآ گفته در سوال ۱۴ با توجه به این دوتا (الف و ب) حالا بیا L1.L2 و L1 U L2 رو حساب کن. الف)L1={a^nb^m:n>=0,m>0} ب) L2={a^nb^2n:n>=0} اما چیزی که خودم بهش رسیدم همچین چیزی هستش یعنی ضرب L1.L2: L={a^nb^m a^n b^2n:n>=0,m>0} آیا همچین چیزی درسته؟ در مورد بقیه هم یه توضیحی بدید . با تشکر فراوان |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - dokhtare payiz - 05 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)post98 نوشته شده توسط: سلامگرامر خواسته دیگه شما چی کار به زبانش دارین! |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - post98 - 05 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: گرامر خواسته دیگه شما چی کار به زبانش دارین! دوست عزیز خوب اول باید زبانش رو بسازم بعد گرامرش رو بنویسم. چون گفته ضرب L1.L2 که هر کدوم زبان جدا هستن من زبان ها رو باهم ضرب کردم (تو کتاب پیتر لینز هم دو تا زبان رو ضرب کرده بود) من زبان رو اینطوری نوشتم L={a^nb^m a^n b^2n:n>=0,m>0} حالا زبان درسته؟ تا به گرامرش برسیم. مرسی |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - dokhtare payiz - 05 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ)post98 نوشته شده توسط:آره درسته(05 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: گرامر خواسته دیگه شما چی کار به زبانش دارین! |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - fatemeh69 - 06 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
سلام زبانی که شما برای L1.L2 بدست آورده اید اشتباه است. چون زبان L1 مجموعه ی همه ی رشته هایی است که اول یه تعدادی a اومده و بعد یه تعدادی b و زبان L2 مجموعه ی همه ی رشته هایی است که اول a ها اومده و بعد به تعداد دو برابر آن b اومده و می دونیم که تو زبان اول تعداد a ها و b ها هر عددی می تونه باشه و تو زبان دوم هم تعداد a ها هر عددی می تونه باشه و فقط تعداد b ها شرط داره که حتما باید دو برابر a ها باشه. و تعداد a ها در زباندوم ربطی به تعداد a ها در زبان اول نداره و این ها دومجمعه ی کاملا جدا هیتند و حالا ما می خواهیم با عمل الحاق تمام رشته های زبان دوم را به انتهای تک تک رشته های زبان اول بچسبانیم. واضح است که اگر یه رشته ی [tex]a^nb^{2n}[/tex] تو زبان دوم داشته باشم اینو باید به تک تک رشته های زبان اول بچسبونم و اگه فقط به [tex]a^nb^m[/tex] از زبان اول بچسبونم کار غلطی کرده ام اشتبه شما اینه که هر [tex]a^nb^{2n}[/tex] ای رو فقط به [tex]a^nb^m[/tex] چسبونده اید یعنی گفته اید هر رشته از زبان دوم را که در نظر می گیرم اگه تعداد a ها ی آن مثلا ۷ تا باشه (و b ها ۱۴تا ) اینو فقط می رم به انتهای سمت رشته هایی از زبان اول می چسبونم که a ها شون ۷ تا ( و b ها شون هر چی می خواد ) باشه در صورتیکه باید می اومدید به تمام رشته های زبان اول می چسبوندید نه فقط به یک سری رشته های خاص. منظورم اینه که وقتی می گید [tex]L_1.L_2=\{a^nb^ma^nb^{2n},\: m>=0,n>=0\}[/tex] به این معناست که تعداد a ها در تیکه اول و تعداد a ها در تیکه دوم حتما باید برابر باشه که درست نیست و مجموعه ی صحیح به این صورت است: [tex]L_1.L_2=\{a^nb^ma^pb^{2p},\: m>=0,n>=0,p>=0\}[/tex] که در این جا هر رشته ای به فرم [tex]a^pb^{2p}[/tex] رو به انتهای هر رشته ای به فرم [tex]a^nb^m[/tex] چسبانده ایم. |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - post98 - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط: سلام زبانی که شما برای L1.L2 بدست آورده اید اشتباه است. ممنون از پاسختون آیا برای L1 U L2 این زبان درسته؟ [tex]L_1 U L_2=\{a^nb^mb^{2n},\: m>0,n>=0\}[/tex] با توجه به این اینکه {L1 U L2 = { x | x ϵ L1 or x ϵ L2 اینجا x رو چی میتونیم بگیریم؟ |
RE: سوال ۱۴ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟ - fatemeh69 - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)post98 نوشته شده توسط: ممنون از پاسختون آیا برای L1 U L2 این زبان درسته؟ برای من ابهام ایجاد شده زبان L1 تو سوال کتاب لینز که شما عکسشو گذاشتید با زبان L1 که شما تو پست اول این تاپیک تایپ کرده اید فرق داره منظورتون کدومه؟ |