مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه زمانی - kingmax - 04 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
دوستانی لطفا یکی اینو برای من توضیح بده چرا؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون[/b] |
RE: مرتبه زمانی - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
اگه از کتاب طراحی الگوریتم پوران استفاده میکنی , جواب سوالت اونجا هست عکسشو هم برات گذاشتم سوالی بود بگو شماره ۹ جوابه سوالته [img] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [/img] |
Re: مرتبه زمانی - ldns0098 - 04 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
اگه به دردتون میخوره این توضیح رو بخونید. |
RE: مرتبه زمانی - kingmax - 04 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
سپاس از هر دو دوست عزیز اجرتون با خدا در هنگام کنکور |
RE: مرتبه زمانی - s.h5102 - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ
دوستان؟ فرق بین امگا با امگا بینهایت چی هست؟ |
RE: مرتبه زمانی - kingmax - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: دوستان؟ فرق بین امگا با امگا بینهایت چی هست؟امگا یعنی بزرگتر مساوی بی نهایت نداریم اگه منظورت تتا هست یعنی دقیقا مساوی |
RE: مرتبه زمانی - s.h5102 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:نه، خود امگا رو متوجه شدم، اما یه امگا هست که بالا سرش بی نهایت داره، معنی اون رو متوجه نشدم. چی هست و با امگا چه فرقی داره؟(06 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: دوستان؟ فرق بین امگا با امگا بینهایت چی هست؟امگا یعنی بزرگتر مساوی |
RE: مرتبه زمانی - NP-Cσмρℓєтє - ۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط:(08 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:نه، خود امگا رو متوجه شدم، اما یه امگا هست که بالا سرش بی نهایت داره، معنی اون رو متوجه نشدم. چی هست و با امگا چه فرقی داره؟(06 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: دوستان؟ فرق بین امگا با امگا بینهایت چی هست؟امگا یعنی بزرگتر مساوی یه مثالی , عکسی, چیزی بذارید البته در یک پست جدا بهتر میتونیم کمکتون کنیم |