راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - نسخهی قابل چاپ |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - vesta - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان من سرعت اینترنتم خیلی خیلی کم شده، اصلا سرعت دانلودم که داغونه میشه گفت اینترنت ندارم... اشتراک مخابرات رو دارم، به اونا زنگ میزنم میگن مشکلی نداره و یه چندتا کار میگن انجام بده و در نهایت میگن درست نشه مشکل از سیستم خودته!! من رو لب تاپم از فیلتر شکن استفاده نمیکنم، ویروسی هم نیست... دیگه نمیدونم چه کنم فقط درایو c تقریبا پر هستش حدود یک گیگ فضای خالی داره، نمیدونم که این مورد اصلا ربطی به کاهش سرعتم داره یا نه ممنون میشم اگر راهکاری دارید بفرمایید |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - chavir - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
az hi web begir |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - Happiness.72 - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
احتمال اینکه مشکل از isp باشه هست |
RE: راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - vesta - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
تو اون سایت رفتم ping:23 ms download:0.24 mbps و آپلود رو هم هر چی صبر کردم نشون نداد تصویر پیوست شده هم مربوط به بخش تنظیمات خود مودم هست. من هم ۲۵۶ مخابرات رو با دانلود بدون محدودیت ۲ سالی میشه دارم |
RE: راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - vesta - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
این تصویر هم اطلاعات نمایش داده شده در speedtest.ir هستش! |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - one hacker alone - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
سلام از گفتنتون انتظار میره که بزور پیج باز کنید اگه اینجوریه برنامه های متصل به شبکه رو محدود کنید جمله ی بالا یه جمله بود ولی دنیایی بحث داره که من قبلا تو انجمن اشاره کردم از غیر فعال کردن اپدیت برنامه و ویندوز گرفته تا استفاده از مرورگر مناسب و نصب kmplayer قدیمی و مانیتور کردن پورت های شبکه برای بررسی وجود بد افزار و همه ی اینها با فرض این بود که اینترنت شما خوبه و وایرلس ندارید که کسی هکش کرده باشه و dns مناسب ست کرده باشید و... خواستید تیم ویور بدید بررسی کنم |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - Eternal - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سلام عزیزم میتونی از این سایت هم کیفیت خط رو هم نگاه کنی : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم ( البته مخابرات اینجا فیبر نوریه ) کیفیت خط من *D بود. درضمن اگه از wireless استفاده میکنی میتونی برنامه Wireless Network Watcher رو دانلود کنی و ببینی چه کسایی از وایرلست استفاده میکنن. بعد اگه دیدی ازش استفاده میکنن ، رمز وایرلست رو عوض کن. |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - vesta - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
ممنون از همگی ببینم چه میکنم باز سوال داشتم میپرسم |
راه حل برای بهبود سرعت اینترنت - pesaredelsokhte - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ق.ظ
برای من هم چند بار جدیدا اینجوری شده من هم مخابراتم و تهران زندگی می کنم. کارهایی که من کردم و درست شد : ۱- چند بار مودم رو خاموش روشن کن ۲- مودم رو از طریق سوراخ پشتش ریست کلی کن ۳- مشخصات مودم رو دوباره وارد کن ۴- بعد از ۱۵-۳۰ دقیقه اتصال ، سیم مودم رو کامل بکش و ۱ ساعت بیکار بزار ۵- زنگ بزن ۲۰۲۰ بگو که اعلام خرابی کنن برای من ۲ بار این اتفاق افتاد ، این کارها رو کردم و خدا رو شکر درست شد :دی البته ۲۰۲۰ دفعه دوم گفت که از ما نیست و دفعه ی اولم که اعلام خرابی کردیم چیزی نبوده ولی نمیدونم چرا ۲ دفعه هم همین که گوشی رو قطع کردم دیدم درست شده ... |