انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - نسخهی قابل چاپ |
انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - mfXpert - 09 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
داستان شروع نگارش کتاب تقریبا اوایل ترم دوم کارشناسی ارشد بود که یکی از دوستام پیشنهاد داد یه کتاب دادهساختارها با سبک و سیاق متفاوت بنویسیم. کتابی که تو اون خبری از توضیح در مورد دادهساختارها نبود. کتابی شامل تعدادی سوال در مورد هر مبحث به همراه پاسخهای، به معنای واقعی، تشریحی برای سوالات. کار رو شروع کردیم و داشتیم رو روال پیش میرفتیم که بعد از چند ماه دوستم پذیرش گرفت و رفت به دیار یانکیها! قرار شد از راه دور کارها رو هماهنگ کنیم و پیش بریم. تا این دوست من بره اونجا و کاراشو انجام بده و به قول معروف با جو اون ور آب آشنا بشه یک چند ماهی گذشت و کم کم انگیزه برای ادامه نوشتن کتاب رو از دست داد. با این اتفاق انگیزه منم کم شد و کار خیلی کند پیش میرفت. میخواستم کار رو رها کنم اما اگر قرار بود من هم کار رو رها کنم یعنی اون همه وقت گذاشتن ختم به هیچ میشد. تصمیم گرفتم خودم تنهایی کار رو ادامه بدم. اولش قصد داشتم کتاب رو وقتی کامل کردم برم و براش ناشر پیدا کنم (البته اگر پیدا میشد). دو فصل اول کتاب رو آماده کرده بودم اما فصلهای بعدی کار زیاد میبردن تا کامل بشن. در نهایت تصمیم گرفتم قید چاپ کتاب به صورت کاغذی رو بزنم و غلام و ارباب خودم باشم. این کتاب در این نگارش فقط شامل دو فصل هستش و تو نگارشهای بعدی فصلهای بعدی اضافه میشن. سبک و سیاق کتاب همونطور که گفتم کتاب از قالب کلی کتابهای معمول دادهساختارها پیروی نمیکنه. تو این کتاب فرض بر اینه که شما آشنایی مقدماتی با مفاهیم سادهساختارهای مختلف دارید و قصد دارید با حل تعدادی سوال تشریحی تسلط خودتون روی مباحث مختلف رو بالا ببرید. سوالها از کتابهای مختلفی جمعآوری شده و بخش اعظم جوابها توسط خودم و اون دوستم نوشته شدن. باقی جوابها هم از جاهایی مثل instructor’s manual کتاب CLRS نوشته شده. پیشنهاد و انتقاد اگر مشکلی تو کتاب پیدا کردید یا پیشنهاد و انتقادی دارید میتونید به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برید و موضوع رو مطرح کنید. سعی کنید توضیحتون ساده و واضح باشه تا اگر وقت داشتم به سرعت به موضوع رسیدگی کنم. مواد لازم برای تهیهی کتاب! متن کتاب با استفاده از سیستم حروفچینی لاتک ، بستهی زیپرشین (XePersian) و ویرایشگر BidiTeXMaker آماده شده. برای متن پارسی از قلم XB Niloofar و برای کلمات انگلیسی و شبهکدها از قلم Computer Modern استفاده شده. طراحی جلد کتاب با استفاده از نرمافزار Corel DRAW و شکلهای کتاب با بستهی PSTricks و نرمافزار LaTeXDraw رسم شدن. تو نوشتن این کتاب سعی کردم هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ ظاهری یه کار تر و تمیز ارائه بدم. طبیعتا ممکنه کتاب دارای مشکل علمی باشه و من هیچ تضمینی در مورد ۱۰۰ درصد درست بودن تمام جوابها نمیدم. امیدوارم کتاب برای کسایی که میخوننش مفید باشه و بتونم نگارشهای بعدی (که شامل فصلهای بعدی کتاب هم خواهد بود) به صورت الکترونیکی منتشر کنم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - Masoud05 - 09 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
سلام. یه خبر داده بودید همکاری میکردیمااا هر چند من هم برا خودم یه همچین کتابی با سبک دیگه دارم تولید می کنم به هر حال بهت تبریک و خسته نباشید میگم رفیق |
انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - hkma - 09 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
جدا فدایی داری... |
انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - mcse2010 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
خسته نباشی برادر چیز خوبی شده.دمت گرم |
RE: انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - ehsansjs - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: داستان شروع نگارش کتاب همانا ذکات علم در یاد دادن آن است تورو خدا هرچی از ساختمان داده و الگوریتم حل المسایل(نه تست) دارین باز رو کنید |
انتشار نگارش ۰.۱ کتاب الکترونیکی «پرسش و پاسخ دادهساختارها» - navid_itboy - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ
خدا قوت داداش تورو خدا ادامه بده.منتظر فصل های بعدیتم.ایولاااااا |