هندسه محاسباتی دی برگ - نسخهی قابل چاپ |
هندسه محاسباتی دی برگ - gholamreza jalili - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان کسی حل المسائل دی برگ داره لطفا راهنمایی کنه |
هندسه محاسباتی دی برگ - delta - 10 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
سلام، دوست عزیز حل سوالات این کتاب فقط سوالات فرد یا زوج (زوج و فرد بودنش و یادم نیست) در نت موجود است. اگر پیدا نکردید بگید که براتون بفرستم. |
هندسه محاسباتی دی برگ - gholamreza jalili - 10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
دستتون درد نکنه اگه لطف کنید برام بفرستید ممنون میشم |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - gari - 23 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۵ ب.ظ
سلام میخواستم ببینم میشه این کتاب دی برگ و برای منم بفرستید حل المسایلشو میگما ممنون |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - nlp@2015 - 23 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۵ ب.ظ)gari نوشته شده توسط: سلام میخواستم ببینم میشه این کتاب دی برگ و برای منم بفرستیدایمیلتونو بگید بفرستم. البته حل تمام مسائلش کلا جایی نیست ولی اکثرش هست. |
هندسه محاسباتی دی برگ - gari - 24 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۱ ق.ظ
salahedine_ayoobi@yahoo.com ممنون |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - nlp@2015 - 24 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۰۹ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۱ ق.ظ)gari نوشته شده توسط: salahedine_ayoobi@yahoo.comارسال شد. |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - uka - 26 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۲ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۵ ب.ظ)gari نوشته شده توسط: سلام میخواستم ببینم میشه این کتاب دی برگ و برای منم بفرستیدایمیلتونو بگید بفرستم. البته حل تمام مسائلش کلا جایی نیست ولی اکثرش هست. میشه برای منم بفرستید یا حداقل اینجا بزارید تا بقیه هم استفاده کنند ممنونم |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - nlp@2015 - 26 مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۳۱ ب.ظ)uka نوشته شده توسط: میشه برای منم بفرستید یا حداقل اینجا بزارید تا بقیه هم استفاده کنند ممنونمایمیلتونو بذارید. چون برای خودم هم از جایی ایمیل شده٬ فوروارد میکنم. |
هندسه محاسباتی دی برگ - uka - 26 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ
ممنونم که فرستادین |
هندسه محاسباتی دی برگ - Behnam - ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۱ ق.ظ)gari نوشته شده توسط: salahedine_ayoobi@yahoo.com (۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۱۸ ب.ظ)uka نوشته شده توسط: myemail2144@gmail.comاینا دیگه چیه چه سکرت (۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۷ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: ایمیلتونو بذارید. چون برای خودم هم از جایی ایمیل شده٬ فوروارد میکنم.شمام یه ایمیل بسازید صلاحالدین معیوبی، با اون بفرستید |
هندسه محاسباتی دی برگ - yosof_web - 11 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ
سلام لطفاً برای من هم بفرستید جواب ها رو yosof_web@yahoo.com با تشکر |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - nlp@2015 - 11 آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۷ ق.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ)yosof_web نوشته شده توسط: سلامسلام ارسال شد. |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - yosof_web - 11 آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۷ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط:سلام(11 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ)yosof_web نوشته شده توسط: سلامسلام ممنون، ایمیلتون اومد ولی فایلی در ضمیمۀ ایمیل وجود نداشت...! با تشکر |
RE: هندسه محاسباتی دی برگ - س م ح - ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۷ ق.ظ
سلام اگه امکانش هست حل المسائل رو برا منم بفرستید ممنونم Mahmod.hosseini@gmail.com |