۳۰۰۰مسئله شبکه های کامپیوتری - نسخهی قابل چاپ |
۳۰۰۰مسئله شبکه های کامپیوتری - hmdh - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
سلام بچه ها نظرتون راجع به کتاب ۳۰۰۰مسئله شبکه های کامپیوتری چیه؟ کسی هست این کتابو دیده باشه سوالاشو؟به نظرتون ارزش وقت گذاشتن داره؟ |
RE: 3000مسئله شبکه های کامپیوتری - hamid88 - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط: سلام بچه ها واسه این وقت باقیمونده ، نه واسه کسی خوبه که ١ سال وقت داشته باشه و هر درسی رو بخواد از چندتا منبع بخونه سوالاشم نصفش نیاز نیست کلاً این کتاب ارزش وقت گذاشتن نداره کتاب کراس و راس + پارسه(دکترحقیقت) بهترینه اینم مدنظر داشته باشین که شبکه و سیستم عامل تو این چندسال اخیر مشخص نیست که چند چندن با خودشون |
RE: 3000مسئله شبکه های کامپیوتری - hmdh - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(06 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط: سلام بچه ها مرسی از راهنماییتون فقط کتاب کراس فک میکنین تمریناس باید حل شه یا خود متن هم لازمه خونده شه اخه از اونجایی ک گفته شده دکتر حقیقت کتاب جلد دوم شبکه شون رو ابان ماه چاپ میکنن فک میکنم بشه ب جای کتاب کراس ازش استفاده کرد نه؟! |
RE: 3000مسئله شبکه های کامپیوتری - sharifIT - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
دوستان من یک سوالی داشتم در مورد کتاب ۳۰۰۰ مسئله. صفحات فهرست رو اسکن کردم و در پیوست قرار دادم. کدوم مباحث رو باید حل کنیم از این کتاب؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 3000مسئله شبکه های کامپیوتری - niku - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ق.ظ
از دوستان کسی هست برام ۲ فصل این کتاب یعنی فصل ۴(ارسال داده دیجیتال) و فصل ۱۴ (قرارداد نقطه به نقطه) رو ایمیل کنه؟خیلی ممنون میشم باور کنید هر بار کتابو بخونم دعاتون میکنم. نتونستم کتابو پیدا کنم. خواهشا دریغ نکنین shamzeli@yahoo.com |