تدریس در دانشگاه پیام نور - نسخهی قابل چاپ |
تدریس در دانشگاه پیام نور - maryam.iii - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان خوبم.... میشه از تجربتون از تدریس در دانشگاه پیام نور بگید؟؟؟ چطوریاست؟؟؟ مثل ازاد یا پیام نور استاد حق داره کتابی رو به عنوان مرجع درس انتخاب کنه؟؟؟ و معرفی کنه؟؟؟ یا اینکه کتابای پیام نور باید تدریس بشه؟؟؟؟؟ پیشاپیش تشکررررر |
تدریس در دانشگاه پیام نور - سجاد۶۷ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
میتونید جداگانه کتاب معرفی کنید (برای میان ترم) ولی مرجع رسمی درس سراسری اعلام میشه و امتحان هم از همون میاد.پس بهتره همون مرجع رو تدریس کنید |
تدریس در دانشگاه پیام نور - maryam.iii - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
این مرجع در کدام سایت اعلام میشه؟؟؟؟ |
RE: تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
کتابای پیام نور مشخصن، یعنی به صورت رسمی توسط خود دانشگاه مشخص میشن! ولی شما میتونید با توجه به سر فصل ها از کتاب مورد نظر خودتون استفاده کنید که به نظر من با این کار دانشجوها خدمت هم کردین چرا که یه سری منابع علی الخصوص انتشارات خود پیام نور ضعیفن، ولی خوب درسایی که از کتابای منبع استفاده میشه خوبن! |
تدریس در دانشگاه پیام نور - maryam.iii - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
الان من بخوام بدونم مرجع درس ذخیره کدومه چه کنم؟؟؟ |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
دوست عزیز زمانی که من دانشجو بودم یه کتاب ترجمه بود! البته یادم نیست از کی بود الان فکر می کنم کتاب رانکوحی باشه! نمیدونم چرا نمیتونم پست بذارم!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه دیدن منابع به پرتال دانشگاه پیام نور برین! نمیدونم چرا نمیتونم لینکش رو بذارم! |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
شما لیست منابع رو میتونید از لینک زیر بدست بیارین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته با اکسپلورر باز میشه، من الان با کروم باز کردم کدای پورتال اومد |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
شما لیست منابع رو میتونید از لینک زیر بدست بیارین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته با اکسپلورر باز کنید چون من الان با کروم باز کردم کدای سایت اومده بود! |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
شد، شد ؛ موفق به ارسال شدم!!! شما لیست منابع رو میتونید از لینک زیر بدست بیارین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته با اکسپلورر باز کنید چون من الان با کروم باز کردم کدای سایت اومده بود! |
RE: تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
شد، شد ؛ موفق به ارسال شدم!!! شما لیست منابع رو میتونید از لینک زیر بدست بیارین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته با اکسپلورر باز کنید چون من الان با کروم باز کردم کدای سایت اومده بود! |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
RE: تدریس در دانشگاه پیام نور - hamid1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
RE: تدریس در دانشگاه پیام نور - M o h m m @ d - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ)maryam.iii نوشته شده توسط: الان من بخوام بدونم مرجع درس ذخیره کدومه چه کنم؟؟؟ سلام این قسمت برین برای دانلود منابع مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای پیام نور ذخیره و بازیابی اطلاعات سیستم ساختار فایلها (مهندسی فایلها)(ویراست سوم)سید محمد تقی روحانی رانکوهی فصلهای ۱۲۳۴۵۶۸ مطالعه شود انتشارات جلوه |