|
|
آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - pedram25teh - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
سلام از دوستان کسی فرق این دو رو میدونه؟؟ آیا استاداشون یکی؟!؟ اصلا به هم ربطی داره؟ |
|
RE: آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - neda_Network - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
دانشگاه علوم تحقیقات ازدانشگاه خود قزوین جداس مکانش مدرکشم با نام پردیس صادر میشه همین دیگه فرقی ندارن فک کنم
|
|
آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - pedram25teh - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
خوب استاداش چی؟ آیا می دونید که کلاس های مهندسی it - شبکه کجا برگزار می شه؟ |
|
RE: آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - neda_Network - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ
پردیس کلا دانشگاهش جداس و کلاساشم جداس اما اساتیدش از قزوین میرن کلاسا شبکه هم فکر کنم همون علوم تحقیقات برگزار شه |
|
آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - pedram25teh - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
اگه دانشگاه آزاد علوم تحقیقات قزوین با واحد قزوین فرق اره یکی لطفا به من بگه که وبسایت این دو دانشگاه چیه!!؟ |
|
RE: آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - pedram25teh - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
خوب این سایت دانشگاه آزاد قزوین واحد علوم تحقیقات چی؟ |
RE: آیا آزاد قزوین با پردیس علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خوب این سایت دانشگاه آزاد قزویناخبارش یه جاس با خود قزوین سایت خود علوم هم قسمت اطلاع رسانی تحصیلی اولین دانشکده را ببینید برای دیدن رشته و اساتید به عنوان مهمان وارد بشید بعد قسمت ثبت نام و گروه درسی و انتخاب کلیه موارد بعد جستجو
|