تالار گفتمان مانشت
۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - نسخه‌ی قابل چاپ

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Asemaneabi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ

با تشکر از خانواده استادان و دوستان مانشتی که من رو تحمل کردند و خییلی صبوری پیشه کردند

و دعاگوی همتون هستیم....

از همین جا از دوستان خداحافظی میکنم و سر کنکور دکترا باز مزاحم میشم... :دی :دی دی نه نه نترسید شوخی کردم Wink

با تشکر از دوست صبور fa_shinobi

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - fa_shinobi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  با تشکر از خانواده استادان و دوستان مانشتی که من رو تحمل کردند و خییلی صبوری پیشه کردند

و دعاگوی همتون هستیم....

از همین جا از دوستان خداحافظی میکنم و سر کنکور دکترا باز مزاحم میشم... :دی :دی دی نه نه نترسید شوخی کردم Wink

ممنون.
خدارو شکر
مبارک باشه. ایشالا موفقیت های بیشتری رو ببینیم

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Morris - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ

سلام.
تبریک می گم. یادمه شما خیلی نگران بودید !
خسته نباشید. Smile . .

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - abji22 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ

تو ذهن همه موندیا
خوشحالم خوشحالی

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ

تبریک هم دانشگاهی شدیم..!!Smile

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Narges_rainbow - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ

سلام من به طور خاص نگران تو بودم؛ خیلی خیلی تبریک میگم.
امیدوارم موفق باشی

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - sadradin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ

اقا تبریم عرض میکنم .

میتونستیم ، باهم باشیم ، اما تجارت اصفهان رو بالانر زده بودم !

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - hoomanab - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ

تبریک می گم Smile

RE: 224 تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Asemaneabi - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ

ای بابا...دوستان من باز هم مزاحم شدم...

امکانش هست یک مقدار در مورد مدیریت سیستم های اطلاعات توضیح بدید؟؟ من هرچه در اینترنت سرچ کردم... در رابطه با چارت دروسی

که باید بگذرونیم چیزی نیافتم...ممنون

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - friends - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ

تبریک می گم برا قبولیتون ... شما الان یکی از بچه معروفای مانشت هستین Big Grin

RE: 224 تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Zahra.70 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ

سلام. اومدم تو مانشت اول گشتم تا دانشگاه قبولی شما رو پیدا کنم Big Grin خیلییییییییییی کنجکاو بودم ببینم آخرش چی قبول شدی. خب خدا رو شکر که بلاخره به نتیجه ی مطلوب رسیدی . انشالله موفق باشی HeartHeartHeartHeart
خیلی خوشحال شدم از این بابت Wink

RE: 224 تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Asemaneabi - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ

متشکر از همه دوستان... ولی من هویتم رو در دانشگاه فاش نمیکنم چون همتون میریزد سرم و یک کتک مفصل میزنید به منSmile

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Sanaz. - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  با تشکر از خانواده استادان و دوستان مانشتی که من رو تحمل کردند و خییلی صبوری پیشه کردند

و دعاگوی همتون هستیم....

ممنون.
خدارو شکر
مبارک باشه. ایشالا موفقیت های بیشتری رو ببینیم

Slm mobarak bashe ishalla movafagh beshin,rastesh manam daram baraye hamin gerayesh mikhoonam ama az gosaste hichi halim nemishe,shabake ham hanooz nakhoondam ama migan sakhte man ag gosastaro nazanam be nazaretoon chi mishe?khaahesh mikonam mano rahnamaei konin

Sent from my iPhone using Tapatalk

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - Sanaz. - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  با تشکر از خانواده استادان و دوستان مانشتی که من رو تحمل کردند و خییلی صبوری پیشه کردند

و دعاگوی همتون هستیم....

Slm mobarak bashe ishalla movafagh beshin,rastesh manam daram baraye hamin gerayesh mikhoonam ama az gosaste hichi halim nemishe,shabake ham hanooz nakhoondam ama migan sakhte man ag gosastaro nazanam be nazaretoon chi mishe?khaahesh mikonam mano rahnamaei konin

۲۲۴ تجارت شبانه مهندسی فناوری اطلاعات خواجه نصیر - fatemeh69 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ

تبریک می گم
ایشالا موفقیت های بیشتر ...