نتایج نهایی بالاخره امد!! - نسخهی قابل چاپ |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
دوستان نتایج نهایی امده تو سایت .. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - ehsan_haqdoost - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز ..... روزانه هوش شهید بهشتی ( امیرکبیر رو رد کردم ) پیشاپیش به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و به دوستانی هم که امسال به هر دلیلی قبول نشدند هم میگم که ناامید نباشن، با اراده بیشتر واسه سال بعد آماده شن |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - fatima1537 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
نتایج اومد بچه ها.امیدوارم بهترین نتیجه ممکن رو گرفته باشید.به نظر من امسال زیاد هم پوشانی نداشت |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - fsi2013 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
بچه ها همه اینجا اعلام کنن تا مدیران یه تکونی به خودشون بدن و یه قمست جداگونه درست کنن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج نهایی بالاخره امد!! - ma2ta.a.h - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ق.ظ
لطفاً رتبه هاتونم بگین دیگه اینکه با چه رتبه ای کدوم دانشگاه و چه رشته ای روزانه یا نوبت دوم همه رو بگین :-) |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - mahdi.68 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
سلام به همه دوستان علی رغم تلاش فراوانی که کردم متاسفانه نتیجه ای که میخواستم نشد بازم خدارو شکر هوش مصنوعی دانشگاه شاهرود شبانه آوردم با رتبه ۴۸۰ به همه اونایی که تونستن اونجایی که میخوان بیارن تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن |
نتایج نهایی بالاخره امد!! - amirnem - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
رتبه ۳۰۵ روزانه شبکه دانشگاه ارومیه کسی اگه از دانشگاش خبر داره و یا قبول شده حتما بهم ایمیل بزنه خوشحال می شم amirnem@gmail.com |