عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - نسخهی قابل چاپ |
عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - ف.ش - ۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
میخواستم برای یکی از کاربران پیام خصوصی ارسال کنیم اما با پیغام خطای کاربر نامعتبر مواجه شدم. چون گفته بودن پیامشون فوری هست مجبور شدم جواب پیامشون رو بگذارم. با عرض پوزش ------------- سلام بله انشاالله که خوبه . مارک lonovo هم خوبه و همچنین apple که قیمتش بالاست. فقط اگه لب تاپ رو زیاد باطریش رو شارژ و دشارژ کنید بعد چند سال! باطریش خراب میشه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از یک کیف لب تاپ خوب هم استفاده کنید که اگر کیف ضربه خورد لب تاپ ضربه نخوره.مثلا لب تاپ من وقتی توی کیف بود از یه فاصله دو متری افتاد اما چون کیف مناسب و ایمن بود مشکلی پیش نیومد. |
RE: عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - Masoud05 - 27 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میخواستم برای یکی از کاربران پیام خصوصی ارسال کنیم اما با پیغام خطای کاربر نامعتبر مواجه شدم.من امروز حداقل ۵۰ تا پیام فرستادم، مشکلی نبود. |
عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - Br2012 - 27 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
حالا چرا اومدین دم زبالهها دیگخ جا نبود |
RE: عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - ف.ش - ۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:بله من خودم هم چندتا پیام ارسال کردم ولی این یک کاربر رو نتونستم جواب پیامشون رو بدم!(27 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میخواستم برای یکی از کاربران پیام خصوصی ارسال کنیم اما با پیغام خطای کاربر نامعتبر مواجه شدم.من امروز حداقل ۵۰ تا پیام فرستادم، مشکلی نبود. (۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)br2011 نوشته شده توسط: حالا چرا اومدین دم زبالهها دیگه جا نبود ساعت ۱۱ زبالهها رو بردن |
عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - TABAN - 27 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
۱دنیا ممنون که پاسخ دادید آفاق جان. صلاح می دونید که توی قسمت همون تاپیک انتخاب لپ تاپ ادامه سوالامو بپرسم. راستی نمیدونم چرا بعضی از اعضا واسه خالی نبودن عریضه پست میزنن!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - ف.ش - ۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)مهندس۶۶ نوشته شده توسط: ۱دنیا ممنون که پاسخ دادید آفاق جان.خواهش میکنم بله بپرسید |
عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - ف.ش - ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ
باز من نتونستم پیام بفرستم واستون. سلام من از یکی از دوستان پرسیدم گفتن که ربطی به adsl نداره یا مشکل از آنتی ویروسه یا پروکسی یا ... حالا از راههای دیگه وارد میل بشه مثلا مسنجر،یا از خود یاهو. یا مثلا اگر با فایرفوکس میره با IE بره یعنی با مرورگرهای دیگه هم تست کنه. |
عدم امکان ارسال پیام خصوصی و پیغام کاربر نامعتبر - TABAN - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ
آفاق جان میشه یه کم در مورد مشکل پر وکسی که میگید واضحتر بگید؟تنظیمات پروکسی مرورگر هم defaultهستش. با مرورگرهای مختلف هم امتحان کرده. |