در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
...... |
RE: در انتظار نتایج نهایی - مهرانگیز - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: سلام... دوستانی که زیر ۱۰۰ شدن تکلیفشون مشخصه...کاملا مشخصه استرس دارین، "امروز ۱۵ مرداد ماه" ، اینقد نگران نباشید، مطمئن باشید بهترین براتون رقم میخوره. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
...... |
در انتظار نتایج نهایی - Amoojan - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
الان مثلا ما زیر ۱۰۰ شدیم معلومه کجاییم؟؟! فقط ۳۰ ، ۴۰ نفر اول تقریبا معلومه کجا میرن... من هنوز معلوم نیست با ۹۰ تهران میارم یا نه؟! رو کاغذ که تهران فقط ۶۶ نفر نرم افزار داره! همه استرس داریم... جا داره اینجا از توکلی و خدایی تو سنجش سوال کنم که به روح اعتقاد دارن؟! چرا تکلیف ما رو مشخص نمیکنن؟! |
در انتظار نتایج نهایی - happy07 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ
عزیزم چرا اینقدر نگرانی اخه، آدم دلش میگیره میبینه شما با این رتبهی خوبت این جور نگرانی غصه نخور عزیزم هر چی اون بالایی بخواد میشه، یه دوست عزیزی میگفتن من نذر کردم اگه پزشکی قبول بشم هر وقت که به این قضیه (یعنی قبولیام توی پزشکی) فکر کنم خدا رو شکر کنم. به نظر من خیلی کارخوبیه وقتی انقدر شکرگذارها کم هستن که خداوند عظیم توی قرآن کریم میگن "و قلیل من عبادی الشکور" شکرگذاری خیلی حرکت قشنگیه عزیزم من درکت میکنم باور کن الان برای آرامشته که میگم نه اینکه یه حرف قشنگی یاد گرفتم میخوام بزنمش: بیا و هر لحظهای که یاد این قضیه افتادی و نگرانت کرد به خدا بگو "من بندهی ضعیفت که از خودم قدرتی ندارم، از تو که منتهای رحمتی و قدرت کمک میخوام، امورم رو واگذار میکنم به خودت، و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد" غصه نخور ما هم برات دعا میکنیم ایشالا هر چی خیرته عزیزم |
در انتظار نتایج نهایی - خانه سبز - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ
بچه ها چرا اینقدر استرس دارین بابا زندگی خیلی ارزشمنده قدر زندگیتون رو بدونید خیلی زندگی ارزشمنده خیلی زیااااد |
در انتظار نتایج نهایی - نازین - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
منم هستم اما خیلی ضایع است با۳۹۲ منتظرماندن....ولی امیدم بخداست یا میمونم تبریز یا میرم یزد.سمنان و شاهرودم زدم(((( |
در انتظار نتایج نهایی - npour - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
منم منتظرم و نگرااااان بیاین پیش بینی هامون رو از جایی که قبول میشیم بنویسیم...بعد که نتایج بیاد جالب میشه |
در انتظار نتایج نهایی - parinaz_st70 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
من خواب دیدم آموزش محور ! هوش مصنوعی خوارزمی قبول شدم ... چیزی که اصلن وجود نداره ! ولی ته تهش غلط کردن ! باید الزهرا قبول شم شده حتی اموزش محور شبانه اش ! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
...... |
در انتظار نتایج نهایی - خانه سبز - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
شما مگه ۱۳۲ نشدی؟ در ضمن فرض کن بیاری یا فرض کن نیاری جواب این سوال چه سودی به شما داره؟ الان شما استرستون حل میشه؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid88 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان خواهش میکنم نظرتون رو بگید ... پارسال با ۲۲۲ شبانه الزهرا آموزش محور آیتی اورده من یا دیگران بگیم نه با آره ، اتفاقی تو نتیجه ها میوفته؟ مگه کسی از فرداش خبر داره؟ رتبه ء شما با پارسالیه خیلی نزدیک به همه ٥١٪ شانس دارین قبول بشین ٤٩٪ متاسفانه نه ..........!!! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - izadan11 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
نتیجه ها برام خیلی مهم نیست مهم اینه که احتمال اینکه فارغ التحصیل نشم هست(۱۴ ماهه ۵ واحد رو دستم مونده) |
RE: در انتظار نتایج نهایی - saeed313 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلام ... الان واسه این تاپیک یه مقدار زود نیست؟؟؟!!!! من معمولا استرس بعد از وقوع یک قضیه ای سراغم میاد نه قبلش.... ما که شدیم ۱۰۱ و جزء رتبه های زیر ۱۰۰ نیستیم...یحتمل الگریتم دانشگاه تهرانو خوشگل افتادم(کی می خونه این همه ریاضیو----از الان به دنبال خرید پایان نامم)...دیگه اینم قسمته ما بود بعد از دو سال کنکور دادن |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamedmehdihamed - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ
احساس شما برای من کاملا قابل درکه، منم شب و روز تو فکر نتیجه آزمونم، منم ۱۵۴ معماری کامپیوتر شدم،امیدوارم که بتونم شهید بهشتی یا علم و صنعت و بیارم از happy07 و خانه سبز هم تشکر میکنم که حرفاشون دلگرم کننده بود، برا منم دعا کنید |