![]() |
مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - A V A - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام شروع کنیم ![]() |
پاسخ : مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - sanahin - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
نه صب کنین منم آخر هفته بگیرم بعد ![]() |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - ریحان - ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
منم موافقم صبر کنید.هنوز که دوجلسه جدید ساختمان نرسیده دستمون....تا بیشتر راه بیفتیم..... |
مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - A V A - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: منم موافقم صبر کنید.هنوز که دوجلسه جدید ساختمان نرسیده دستمون....تا بیشتر راه بیفتیم..... تا جلسه ی ٤ در تاپیک موجود است من با مطالعه ی همزمان موافق نیستم و رفع اشکالو میپسندم، چون مسلما همیشه کسانی هستن که به برنامه نمیرسن، اما اگر رای اکثریت به همزمان بودنه، که هیچ ![]() متاسفانه من پاسخنامه ی کتاب رو درک نمیکنم و دوس دارم این رفع اشکال زودتر شروع شه |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - shayesteb - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ق.ظ
تا جلسه ی ٤ در تاپیک موجود است من با مطالعه ی همزمان موافق نیستم و رفع اشکالو میپسندم، چون مسلما همیشه کسانی هستن که به برنامه نمیرسن، اما اگر رای اکثریت به همزمان بودنه، که هیچ ![]() متاسفانه من پاسخنامه ی کتاب رو درک نمیکنم و دوس دارم این رفع اشکال زودتر شروع شه [/quote] بله پاسخنامش زیاد خوب نیست. منم با رفع اشکال گروهی موافقم. |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - MiladCr7 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ
بچه ها به نظرتون گرفتن این کتاب موثره؟ اخه بعضیا میگن نیازی نیست بعضیا میگن حتما باید بگیری بخونی ![]() ![]() ![]() شما هم که حالا میگید پاسخنامش خوب نیست ![]() |
مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - A V A - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون گرفتن این کتاب موثره؟ دکتر قدسی طراح سوال هستن، باید با نحوه ی تفکر ایشون اشنا باشیم واسه این باید خووب پاسخ رو بفهمیم ![]() |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - MiladCr7 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
اکی.پس همین رفع اشکال رو ادامه بدیم تا ببینیم چی میشه |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - ریحان - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
اگه میشه شما که کتابو دارین و باش اشنایی دارید یه تاریخ برای شروع اعلام کنین و دسته بندیشون کنین وبفرمایین مثلا کدوم تستها در چه تاریخی حل و رفع اشکال میشن... من جلسه ۳و۴ ساختمانو بیدا نکردمممممم |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - MiladCr7 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
بفرمایین اینم لینک، هر ۴ تا جلسه هستن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - metallica.r - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
خوبه موافقم Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - Mohammad-A - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
به نظر من از خواندن این کتاب ناراضی نخواهید بود. حتی اگر مسائلی باشه که کاملاً متوجه راه حلش نشید ولی با تکرار و تأمل میتونید متوجه روش بشید. |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - alagh - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
فکر خوبیه.موفق باشید....از من میشنوید روی تک تک سوالاش بحث کنید .... |
پاسخ : مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - sanahin - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
امروز از صب تا عصر معطل کتاب شدمو از شهرستان رفتم تبریز که این کتابو بگیرم. گیر نیاوردم خسته و کوفته برگشتم. مبانی مدیریت رابینزم تو مخزن کتاب تبریز پیدا نکردم. ![]() Sent from my C6603 |
RE: مطالعه و رفع اشکال گروهی ٦٠٠ مساله دکتر قدسی/ کنکور ٩٤ - ریحان - ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
بس لطفا تاریخ شروع بدید... |