تالار گفتمان مانشت
کمک درباره مطالعه تابستان - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک درباره مطالعه تابستان - amin69 - 24 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ

سلام
راجبه دوره تابستان دو تا سوال داشتم؛
- من باید طوری برنامه ریزی کنم که مثلا ۴ تا کتاب رو تا آخر تابستان تمام کنم یا برنامه ریزی کنم برای اتمام اونا تا فرارسیدن دوران جمع بندی(دی ماه)؟
- اگه باید تا تابستون تموم کنم، نیازی به نکته برداری و... هم هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...

کمک درباره مطالعه تابستان - javad94 - 24 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ

سلام
برای گرفتن جواب هاتون به تاپیک زیر سر بزنید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کمک درباره مطالعه تابستان - amin69 - 24 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ

(۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط:  سلام

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون؛
بطور خلاصه و با توجه به چیزی که خوندم، اگه کسی یه سوال من دچار شد؛
ما سه فاز داریم؛ تابستان، پاییز، زمستان.
در تابستان دروس رو بصورت مفهومی میخونیم تا کاملا یاد بگیریمشون.
خلاصه برداری هم میکنیم.
اما من صحبتای مشورتی یکی از مانشتی های دیگه(
) رو بیشتر پسندم بود که گفته بود؛ نیازی به خوندن همه دروس نیست؛ چرا که اساسا فرصت چنین کاری وجود نداره؛
بهتره که ۴ تا ۶ درس مهم رو بصورت ریشه ای در تابستان بخونیم.

RE: کمک درباره مطالعه تابستان - javad94 - 24 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ

(۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ)amin69 نوشته شده توسط:  
(24 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)JAVAD.M.A نوشته شده توسط:  سلام

ممنون؛
بطور خلاصه و با توجه به چیزی که خوندم، اگه کسی یه سوال من دچار شد؛
ما سه فاز داریم؛ تابستان، پاییز، زمستان.
در تابستان دروس رو بصورت مفهومی میخونیم تا کاملا یاد بگیریمشون.
خلاصه برداری هم میکنیم.
اما من صحبتای مشورتی یکی از مانشتی های دیگه رو بیشتر پسندم بود که گفته بود؛ نیازی به خوندن همه دروس نیست؛ چرا که اساسا فرصت چنین کاری وجود نداره؛
بهتره که ۴ تا ۶ درس مهم رو بصورت ریشه ای در تابستان بخونیم.
خواهش می کنم... آره کلیات کار همین هایی هست که فرمودین و هر جور که راحت هستین.

کمک درباره مطالعه تابستان - ابوطالب - ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ

سلام
میشه درباره بچه های پیامنورهم یه صحبتی داشته باشین؟؟؟تابستون راچطوری برنامخه ریزی کنیم؟؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید

کمک درباره مطالعه تابستان - fatemeh69 - 25 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ق.ظ

اگه پایه تون خوبه یا سرعت مطالعه تون خوبه می تونید ۴ تا درس رو به طور کامل در تابستان تموم کنید
اما در هر صورت نیاز به نکته برداری هست
دور اول دومی که درس و می خونید سعی کنید زیر مطالب مهم رو خط بکشید یا با مارکر هایلایت کنید و در دورهای بعدی نکته برداری کنید و دفتر نکاتتونو در طی حل تست ها و خوندن مثال هایبیشتر تکمیل کنید.

بچه های پیام نور که با بقیه بچه ها فرق ندارن در کل سعی کنید در تابستان دروس پایه ای تر یا دروسی که توش بیشتر مشکل و ضعف دارید رو بخونید. اگه نیاز به کلاس دارید همین تابستون برید اگه کارتون با گوش کردن ویس و فیلم حل میشه که مانشت در این زمینه خیلی بهتون کمک می کنه. سعی کنید در مورد هر کدام از دروسی که ضعف دارید یه منبع خوب با بیان روان و ساده پیدا کنید و شروع کنید. این که چه منبعی خوبه چه منبعی بیانش روون تر و ساده تره تا حد زیادی به پایه ی هر فرد و سلیقه ی خود او بستگی داره.