پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - مورتن - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
۲۱- !n-1 ۲۲- گزینه ۲ ۲۳- ۳ ۲۴- ۲ بتوان e ۲۵- nk ۲۶- n(n-1)/2 ۲۷- ۲۸- ۳n^2/10+100lognn ۲۹- گزینه ۴ ۳۰- O(n^2logn) ۳۱- نظم نیازمندیها ۳۲- رفتار کلاس (متدهای مربوط به کلاس) ۳۳- کلاس انتهای رابطه ۳۴- انسجام بالا - وابستگی پایین ۳۵- ۳۶- لایه جلسه ۳۷- معماری ۳۸- ۲۰ ۳۹- سلول - اتصالگرا ۴۰- d+1 , 2d+1 بحث کنید. |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - snowly1 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
خب دوستان الان که سوالات دستمون هست میتونیم به یکسری از سوالات خودمون جواب بدیم: جواب سوالات ۲۲_ ۲ ۲۳_ ۳ ۲۵_ ۱ ۲۶_ ۴ ۳۰_ گزینه ؟ دکتر مقسمی در یک تستی گفته: بیشتر زمان در الگوریتم کروسکال مربوط به مرتب سازی یالها است پس اگر e تعداد یالها باشد این الگوریتم از مرتبه o(eloge) است تعداد e بین دو کران روبه رو می باشد n-1<e<n(n-1)/2 فقط دوستان خودش نوشته کوچکتر مساوی که من علامت کوچکتر گذاشتم وگرنه خود استاد نوشته کوچکتر مساوی و من نمیدونستم کدوم دکمه میشد. N(n-1)/2 برای گراف کاملا پر و n-1 برای گراف کاملا خلوت (درخت) است پس اگر e نزدیک به کران پایین باشد یعنی گراف نسبتا خلوت بوده و یال کمی داشته باشد الگوریتم کروسکال از مرتبه روبه رو است o(eloge)=o(nlogn) پس با توجه به این توضیح و ذکر این نکته تو سوال که گفته (m>n-1) در نتیجه جواب میشه (m^2 logn) در نتیجه جواب گزینه ۳ ۳۲_ ۲ ۳۶_ ۲ ۳۸_ ۳ ۳۹_ ۳ ۴۰_ راجب این سوال که مثالش در کتاب دکتر حقیقت هم هست اونجا ذکر شده که حداکثر تعداد خطاهای قابل تشخیص برابر d=D-1 و حداکثر خطای قابل تشخیص c=D-1/2 البته حد پایین D-1/2 اما در این سوال ذکر شده به چه تعداد کد نیاز داریم الان اگر بین مثلا R1 و R2 فاصله همینگ برابر ۴ باشه باید حداقل کدمون برابر ۵ باشه که بشه تشخیص داد که خود دکتر حقیقت هم گفته اگر فاصله دو کد برابر ۵ باشد تعداد خطاهای قابل تشخیص برابر ۴ است و همچنین برای تشخیص خطا بین R1 و R2 فاصله باید نصف باشد تا قطعه کد نا معتبر به R1 نزدیک باشد برای مثال اگر ۲ خطا رخ بدهد فاصله اش با R1 برابر ۲ و با R2 برابر ۳ خواهد بود در نتیجه باید طول کد نصف باشد که بنظر من طبق این توضیحات جواب میشه گزینه ۴ راجب سوال ۳۰ و ۴۰ شک دارم اگه کسی جواب دقیقش رو میدونه بگه و یا اگر با توضیحات من موافقه موافقتشو بگه کسایی که سوالات دیگه رو جوابشون رو میدونن بگن تا با هم به یک جواب کلی از سوالات برسیم که هم برای خودمون و هم برای دیگران مفید خواهد بود پس هر کسی جواب هر سوالی رو که میدونه بگه. |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - مورتن - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
دوست من لطفا برای دروس دیگر غیر از مشترک تاپیک دیگری باز کنی ممنون میشوم. |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - snowly1 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
باشه راجب سوال ۳۰ و ۴۰ نظری راجب توضیحاتم نداری؟ راجب سوال ۳۹ ATM جز اتصالگراهای قوی است جواب ۳ بود نه ۴/ اما راجب سوال ۳۰ و ۴۰ نظری راجب توضیحاتم نداری؟ |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - مورتن - ۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
من راجب ۳۰ نظرمو قبلا هم گفتم کافیه یک سرچ تو اینترنت بزنی خواهی دید تحت هرشرایطی الگوریتم کراسکال شلوغ باشه O(n^2logn) میشه. توجه داشته باش اینجا گفته تعداد لبه ها m است. حالا فرض رو بگیر نگفته بود تعداد یالها چی هست؟ یعنی اونموقع یال نداشتیم که میشد O(n^2logn) ؟؟؟؟؟؟؟ حالا که گفته تعداد یالها m میشه جواب عوض بشه؟؟؟/ ارتباط میان مینیمم فاصله همینگ و کشف خطا برای کشف n خطا در هنگام ارسال، باید مینیمم فاصله همینگ میان دو کد ارسالی برابر با عدد n+1 باشد تا کد دریافتی با کد ارسالی منطبق نگردد. ارتباط میان مینیمم فاصله و تصحیح خطا اگر بخواهیم n خطا را نه تنها کشف بلکه اصلاح هم کنیم، مینیمم فاصله همینگ میان دو کلمه کد باید برابر با ۲n+1 باشد. یعنی d+1 , 2d+1 البته صورت سوال اشکال داره اما اینجا سوال به فاصله اشاره کرده نه تعداد تصحیح ها و یا کشفها |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - snowly1 - 11 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ق.ظ
مورتن راجب سوال ۳۹ نگفتی چرا نوشتی سلول - غیراتصالگرا ؟ مگه ATM غیر اتصالگرا است؟ |
پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - JEYBUY - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
به نظرم سئوال ۳۹ می شود سلول اتصال گرا گزینه ۴ ۲۱-۳ ۲۵-۱ ۲۶-۴ ۲۹-۴ ۳۱-۱ ۳۴-۳ ۳۶-۲ ۳۷-۱ ۳۹-۴ تا اونجایی که یادم بود چی زدم گذاشتم |
RE: پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - neda_Network - 19 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۲۱- !n-1۲۷)۲ ۳۰)جواب مشکوک ۳۷)۲ ۴۰) جواب مشکوک بقیه درست ذکر شدن ممنون دوست عزیز |
RE: پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - snowly1 - 19 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۲۱- !n-1۲۷)۲ راجب سوال ۳۰ استاد مقسمی خودش تو کتابش گفته اگه m<n(n-1)/2 باشه برابر n^2 logn و اگه برابر n-1<m برابر o(mlogm) است که تو این سوال هم گفته n-1<m پس میشه o(mlogm) که گفته در حالت شلوغ میشه (m^2 logn) البته طبق گفته استاد مقسمی راجب سوال ۴۰ تو خودت کدوم گزینه رو زدی و دلیلت چی بوده؟ راستی neda140781 به آدرس زیر هم برو و ببین سوالات دیگه جواباش رو گذاشتم ببین جوابهای تو چی میشه و نظرت چیه. جوابهای کنکور ارشد آزاد فناوری اطلاعات۹۳/ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: پاسخ تست های دروس مشترک - ارشد آزاد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۳۹۳ - neda_Network - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:۳۰)من ۳۰را۳ زدم بنابر استدلال مث شما(19 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(10 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۲۱- !n-1۲۷)۲ ۴۰)۳زدم اونم بنابر شبکه حقیقت اما این دوتا سوال هر کدوم بحث بر انگیزه و هر کی یچی زده |