![]() |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - aamitis - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ
سلام دوستان کنکور را چگونه دادید؟ فکر میکنید به نتیجه مطلوبی دست خواهید یافت؟ من که نخونده بودم اما سوالاتش خیلی آسون بود و قابل قیاس با کنکور سنجش نبود اگه خونده بودم میتونستم همه سوالا رو درست جواب بدم واسه شما چطور بود به نظرم خیلی مسخره بود انگار کنکور تاریخ بود اصلا حل کردنی درست حسابی وجود نداشت و تو هوا میتونستی جواب بدی سر جلسه فقط خنده ام گرفته بود ![]() نمیدونم شاید هم اگر خونده بودم نظر متفاوتی داشتم ![]() شما چگونه فکر میکنید؟ |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - salmaa - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
![]() ![]() خداکنه اشتباه نزده باشم ![]() |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - farzad.arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
سلام آیتی که خیلی راحت بود.... با یک هفته کامل دوره، برای کسانی که برای سراسری خوندن، راحت همه درسها رو میشد ۶۰-۷۰ زد البته من آمادگی نداشتم و صرفا برای کسب تجربه رفتم. ارشد آزاد برای من نمیصرفه ان شاء الله که سراسری امسال یا سال بعد .... |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - salmaa - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
دوستان جواب سوال اول زبان computer بود یا circute؟ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - alagh - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)salmaa نوشته شده توسط: دوستان جواب سوال اول زبان computer بود یا circute؟ به نظر من اره |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سلام .خسته نباشید کسی علوم تحقیقات تهران انتخاب کرده بود؟من خودم علوم تحقیقات زدم. کسی سوالات رو نداره؟ |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - alagh - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
ریاضیش یه کم گیر داشت مخصوصا من که دوره نکرده بودم. مشترکش خیلی راحت بود. .یه مشکل هم سوالای تخصصی بود.برای گرایش هوش پایگاه داده و ..داده بودن که اونا رو نخونده بودم.هوش هم همش بین دو گزینه شک داشتم نزدم.. (۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)tofan نوشته شده توسط: سلام .خسته نباشیدبله علوم تحقیقات تهران انتخاب اولم بود |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ق.ظ
بچه ها تخصصی نرم افزار رو چند تا تست زدین؟ فکر می کنین چند تا درست باشن؟ |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - alagh - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
تخصصی هوش رو چطور دادین ؟؟؟ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
من انتخاب اولم نرم افزار علوم تحقیقات رو زده ام. سوالات تخصصی رو خوب زدم ولی نمیدونم همه خوب زدن یا نه ؟ چون سوالات راحت بودن. اگه کسی انتخاب اولش نرم افزار علوم تحقیقات هست بگه تا احتمال قبولی رو از الان بدونیم و تا شهریور صبر نکنیم.مرسی. |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - molai - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
من انتخاب اولم تهران مرکز است اشتباه بزرگی کردم تو انتخاب هام تخصصی هارو خوب زدم راحت بود |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - sadradin - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
IT خیلی خیلی خیلی راحت بود ... گسسته ![]() ![]() ![]() ![]() |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - sir_ams - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ
خیلی خیلی ساده بود! من که هیچی نخونده بودم اما با ۲-۳ روز مرور همه اش رو میشد زد. شکرت خدا |
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
منم علوم تحقیقات نرم افزاره انتخاب اولم... تخصصی رو مثلا چند درصد فکر می کنی بشی tofan? |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - behnam8811413 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
دوستان کارخونه گلاب سازی که نیست. بله آسون بود اما نه اینکه بشه ۱۰۰ زد.لطفا روحیه بچه هارو خراب نکنید.اما چقدر سوالای زبانش جالب بود. البته بیشتر به سیستم عامل میخورد تا زبان Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |