![]() |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
سلام.خب رتبه ها اومد و کسانی که مثل من یک کلمه هم درس نخوندن وضعیتشون معلومه.به قول حافظ شیرین سخن که میفرماید : مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو ****** یادم از کِشته خویش آمد و هنگام درو حالا این وسط یک مشکلی هست ، من طرحی رو قبلا به سازمان فناوری اطلاعات داده بودم که الان پذیرفته شده، راه افتادن طرح برام خیلی بیشتر از ارشد و دکترا و این ها ارزش داره، حالا میخوام یک سوال بپرسم : رتبه من ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات شده ، آیا امکان داره که مثلا پردیس خودگردان یا هر جای دیگه ای قبول شم که فقط سربازی علی الحساب بپیچه ؟ خواهشا عباراتی مثل "امیدت به خدا باشه" و امثالهم بکار نبرید ![]() پیشاپیش ممنون. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
درود امکان قبولی توی این پردیس مردیس ها نیست ؟ یک سوال دیگه هم دارم ، بعضی پردیس ها گزینشی غیر از این امتحان سازمان سنجش دارند ؟ یعنی انگاری الآن دانشجو نگرفتن ، شهریور ماه اعلام میکنند که میخوان بگیرن ؟ درسته این قضیه ؟ باز هم ممنون. |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - saturn2200 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
شهریه پردیس چقدره؟ مدرکش معتبره یا نه؟ Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
سلام مجدد. شهریه پردیس ها برای دو سال حدودا ۲۰ میلیون تومن میشه. دوست گرامی "khalilparvar" بسیار ممنون بابت پاسختون. بقیه ی دوستان در مورد پردیس اطلاعات بیشتری دارین ؟ ممنون میشم پاسخ بدین. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - armak69 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ
اونخ شهریه مجازی چقدر میشه برای دو سال؟ مجازی شیراز یا خواجه نصیر؟ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
مجازی خیلی خیلی ارزونتره.دقیقش توی دفترچه هست. دوستان من دیگه منتظر جواب سوالم نباشم ؟ واقعا کسی اطلاعات بیشتری از پردیس ها نداره ؟ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - be_sooye_movafaghiat - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
برای پردیسا باید توی سایت هر کدومشون برین و قیمتش رو ببینین... |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mary1234 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز من پارسال با رتبه ۱۸۴۰ در گرایش ۱و۴ فناوری اطلاعات ، دانشگاه شیراز مجازی (گرایش طراحی وتولید نرم افزار) قبول شدم . در تکمیل ظرفیت هم پردیس قم قبول شدم. شما هم مجازی قبول میشی هم پردیس |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)mohammad_rezaaa نوشته شده توسط: سلام مجدد. یعنی شما ۲۰ میلیون میخواید هزینه کنید؟ ![]() |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
درود. وقتی آدم تنبلی کنه و درس نخونه ، مجبوره هزینه کنه. ۴۰ تومن هم باشه باز هم میرم. آخه اگه نرم ، مجبور میشم برم سربازی و این در حال حاضر واسه من یعنی بدبختی.توی پست اول گفتم چرا یعنی بدبختی. |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)mohammad_rezaaa نوشته شده توسط: درود. لابد پولش هست که میرید دیگه! منم اگه ۴۰ تومن داشتم هزینه میکردم! موفق باشین! ![]() |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
شما هم اگر ۱۰ ۱۲ سال از عمرتون رو توی تحقیقات و کار توی یک زمینه ی خاص تلف میکردین ، حاضر بودین برای به ثمر رسیدن حداقل بخشی از فعالیت های عمر تلف شده هزینه کنید و الا اعتقاد شخصیم اینه که درس خوندن توی این مملکت فقط توی ۲ ۳ تا دانشگاه ارزش داره ، بقیه دانشگاه ها عمر تلف کردنه. برای شما و بقیه ی دوستان از ته دل آرزوی موفقیت میکنم. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - semaphore - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
پردیس دانشگاه گیلان با شهریه ثابث واسه ارشد فن آوری اطلاعات = ۱۲،۲۵۰،۰۰۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
سلام.این ها کی دانشجو میگیرن ؟ مهم اینه.آخه این دانشگاه توی لیست رشته محل ها نبود.ثبت نامشون حتما جداست، از کی شروع میکنن ؟ ممنون. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - sazesh - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ)mohammad_rezaaa نوشته شده توسط: رتبه من ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات شده ، آیا امکان داره که مثلا پردیس خودگردان یا هر جای دیگه ای قبول شم که فقط سربازی علی الحساب بپیچه ؟ خواهشا عباراتی مثل "امیدت به خدا باشه" و امثالهم بکار نبریدیکی از دوستای من پارسال ۱۶۰۰ شد. مجازی شیراز رو آورد |