![]() |
کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - hos_proje - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ق.ظ
[undefined=undefined][undefined=undefined]لطفا خیلی کمکم کنید من یه دانشگاه آزادی هستم که رتبه ۹۸ امنیت و شبکه و ۲۰۴ آی تی هیچی از دانشگاه ها نمیدونم و اصلا نمیدونم چه رشته ای برم و کجا و این که کجا بهتره نظراتتون رو از همه جهت بگین کدوم دانشگاه بهتره ؟ امکاناتش؟ جوش؟ و کدوم رشته بهتره ؟ [/undefined][/undefined] |
کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - disa - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ق.ظ
برو این سایت پایینش رنکینگ های ۹۱ و ۹۰ و ۸۹ دانشگاههارو زده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - reza777gh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
فقط در این حد بگم که من سال گذشته ۹۹ شده بودم - امنیت مالک رو زدم به من گفتن بیا مصاحبه ولی نرفتم بقیه دانشگاه های تهران رو نیاوردم - روزانه اصفهان رو دو نفر کم داشتم - ولی شبانشو داشتم شبکه یزدم که راحت بود برام اینا رو از کارنامه نهاییم در آوردم امیدوارم کمک کنه به شما |
کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - Mohammad-A - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ
شما دانشگاه اصفهان قبول میشید. البته احتمالاً وضعیت امسال برای شبکه بهتر هم هست چون شریف از گرایش سه کامل گرفته. بنابراین شانس برای علم و صنعت هم هست. |
RE: کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: فقط در این حد بگم که من سال گذشته ۹۹ شده بودم - امنیت مالک رو زدم به من گفتن بیا مصاحبه ولی نرفتم نکنه تو مافیای کنکوری ![]() ![]() ![]() |
RE: کمممممممممممممک ۹۸ امنیت و شبکه ۲۰۴ آی تی چی برم ؟ کجا برم ؟؟ چی میارم ؟؟؟ - reza777gh - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط:مافیا دیگه چیچیه(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: فقط در این حد بگم که من سال گذشته ۹۹ شده بودم - امنیت مالک رو زدم به من گفتن بیا مصاحبه ولی نرفتم ![]() جالب اینه که همه منو مسخره میکردن که چرا نرفتی و ضرر می کنی! جالبتر اینه که علاقه خاصی به درس یا گرایش خاصی نداشتم و فقط میخواستم ببینم اگه اراده کنم میتونم یا نه! ![]() ![]() عزیزم نکته مهم (از نظر من )اینه که برای یاد گرفتن بخونی بر عکس خیلیها که میگن برای کنکور باید نکته ای خوند- اگه تلاش کنی تو هم میتونی |