۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - reza777gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
بعداز یکسال رتبم نصف شد هرچند برای آیتی خوندم این سال رو! ولی متاسفانه ظرفیت امنیت انقدکم شده که .. |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
تبریک میگم |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
RE: 73نرم افزار و ۱۰۴ هوش - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
بهتون تبریک میگم شما اولویتتون امنیت هست یا نرم؟ |
RE: 73نرم افزار و ۱۰۴ هوش - taha_k - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
تبریک میگم حالا شما هوش براتون اولویت داره یانرم افزار؟ |
RE: 73نرم افزار و ۱۰۴ هوش - reza777gh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم خیلی ممنونم و امیدوارم شما رتبه های بهتر از این رو به دست بیارید. اولویت رو هم به امنیت بعد شبکه بعد هوش!! بعد نرم افزار دادم |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: اولویت رو هم به امنیت بعد شبکه بعد هوش!! بعد نرم افزار دادماز اون جایی که من نرم هستم خوشحالم نرم اولویت آخرتون هست امیدوارم هر کدوم شد بهترین باشه براتون (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)taha_k نوشته شده توسط: حالا شما هوش براتون اولویت داره یانرم افزار؟فکر می کنم بل توجه به رتبشون حتی اولویتشونهوش هم باشه ابتدا بقیه رو بیارن |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - reza777gh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: از اون جایی که من نرم هستم خوشحالم نرم اولویت آخرتون هست امیدوارم هر کدوم شد بهترین باشه براتون پس شما هم سخت دعا کنید که ظرفیت آیتی شریف حذف نشه وگرنه شرایط سخت میشه چون من نرم افزار تهران شبانه رو به شبکه علم و صنعت و خواجه نصیر ترجیح دادم |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: پس شما هم سخت دعا کنید که ظرفیت آیتی شریف حذف نشه وگرنه شرایط سخت میشه چون من نرم افزار تهران شبانه رو به شبکه علم و صنعت و خواجه نصیر ترجیح دادمبه نظرم اصلن کارشون درست نبوده، میگفتیم کنکور کارشناسی عادلانه نیست که تو چهار ساعت تکلیف معلوم بشه باز میگیرنش و میگن یهترین راه، بعد یه سری ۸ ماه یا بیشتر زحمت میکشن تا رتبه های تک رقمی یا زیر پنجاه بیارن و نتیجه بگیرن برای ارشد باز این جوری میکنن، امیدوارم خدا کاره شما و ما رو راه بندازه که اگه این جوری نشه میترسم اصفهانم رد کنم |
RE: 73نرم افزار و ۱۰۴ هوش - reza777gh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: پس شما هم سخت دعا کنید که ظرفیت آیتی شریف حذف نشه وگرنه شرایط سخت میشه چون من نرم افزار تهران شبانه رو به شبکه علم و صنعت و خواجه نصیر ترجیح دادمبه نظرم اصلن کارشون درست نبوده، میگفتیم کنکور کارشناسی عادلانه نیست که تو چهار ساعت تکلیف معلوم بشه باز میگیرنش و میگن یهترین راه، بعد یه سری ۸ ماه یا بیشتر زحمت میکشن تا رتبه های تک رقمی یا زیر پنجاه بیارن و نتیجه بگیرن برای ارشد باز این جوری میکنن، امیدوارم خدا کاره شما و ما رو راه بندازه که اگه این جوری نشه میترسم اصفهانم رد کنم نگران نباشید..اینطور که میگن داره حل میشه و دیگه نیاز نیست به قول بچه ها به گزینه های فول آپشن فکر کنید |
۷۳نرم افزار و ۱۰۴ هوش - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: فول آپشن |