رتبه ۳۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳۵ هوش - elahehab - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
زبان: ۳۳ مشترک: ۳۳ ریاضی: ۲۹ اختصاصی هوش: ۳۵ |
رتبه ۳۵ هوش - MR_Sharbaf - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
رتبه نرمت چند شده؟ |
رتبه ۳۵ هوش - elahehab - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
گرایش ۱: ۲۱۵ گرایش ۲: ۳۵ گرایش ۳و۴: ۵۱۱ من تخصصی نرم افزار و معماری کامپیوتر رو سفید زده بودم. |
رتبه ۳۵ هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
تبریک میگم شما چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟ |
رتبه ۳۵ هوش - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
RE: رتبه ۳۵ هوش - elahehab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنون انتخاب اولم قطعا هوش مصنوعی دانشگاه تهرانه. منتها نمیدونم قبول شم یا نه. انتخاب دومم یا شبانه ی تهران یا روزانه ی شریف. بعدش هم به ترتیب روزانه امیرکبیر، شهید بهشتی و علم صنعت هستش. |
رتبه ۳۵ هوش - ajabgol - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
انشاا... همیشه موفق باشید |
رتبه ۳۵ هوش - Amoojan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
سلام مهندس یک زحمت بکشید و کارنامتون رو مثل بقیه بچه ها بزارین که بقیه هم بتونن استفاده کنن. موفق باشید. |
RE: رتبه ۳۵ هوش - elahehab - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: سلام مهندس سلام ممنون آپلود کردم. |
RE: رتبه ۳۵ هوش - bahman2000 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
تبریک میگم اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: رتبه ۳۵ هوش - ameeroo - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
سلام انشاالله دانشگاه تهران که قطعا قبولید ولی شانس قبولی شریف هم دارید، میخواهید واقعا بعد از تهران، شریف رو بزنید ؟ میتونم بپرسم چرا ؟ چون منم یکم تو انتخاب رشته قطعیت ندارم هنوز |
RE: رتبه ۳۵ هوش - elahehab - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ)ameeroo نوشته شده توسط: سلام سلام من با توجه به صحبتهایی که کردم به این نتیجه رسیدم که هر کدوم از این دو دانشگاه برای خودشون مزایایی دارن. مثلا من چون کارشناسی هم دانشگاه تهران بودم دوست دارم که ارشد هم همونجا باشم. فیلدی که میخوام توش کار کنم رو هر دو تا دانشگاه دارن. جو دانشگاه تهران رو بیشتر میپسندم. اساتیدش رو تا حد خوبی میشناسم. ولی مثلا شریف برای کسی که بخواد در خارج از کشور ادامه تحصیل بده بهتره چون شناخته شده تره. باز بسته به فیلدی که میخواید کار کنید باید ببینید کدوم دانشگاه اساتیدی داره که روی اون فیلد کار میکنن و اینکه کدوم رو بیشتر میپسندید یا اینکه کدوم دانشگاه توی اون فیلد قوی تره. |