رتبه ۹۸ آیتی (گرایش ۱و۴) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۹۸ آیتی (گرایش ۱و۴) - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
سلام. دوستان این هم کارنامهی من هست. خدا رو شکر. [attachment=15879] دوستان یک توضیح هم دربارهی منابع اینجا نوشتم؛ امیدوارم خواندنش مفید باشه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نتیجهی نهایی انتخاب رشته: روزانه خواجهنصیر - تجارت الکترونیک اینها رو هم قبول میشدم: علم و صنعت (تجارت) / تهران (علوم و فنون) / شهید بهشتی (چندرسانهای) |
RE: رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - mrpking - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: سلام. دوست عزیز تبریک میگم |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - Jooybari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
سلام. تبریک میگم محمدجان. موفق باشی. |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. تبریک میگم محمدجان. موفق باشی.ممنونم جناب جویباری عزیز. شما همیشه لطف داشتید قسمت نشد بتونم بیام پیشتون اما بازم خدا رو شکر. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگمممنونم دوست عزیز |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ
دمت گرمممممممم |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
مبارکتون باشه انشالله موفقیتهای بیشتر دیدین من پارسال چی بودم امسال چی شدم؟؟ :'( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: دمت گرمممممممممخلصم. دم شما اساسی گرم. یادته تخمینها رو |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - azarakhsh1986 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
مبارکه آق محمد! |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: دمت گرمممممممممخلصم. دم شما اساسی گرم. یادته تخمینها رو آی یادش بخیر ، نمودارهایی داشتیم واسه خودمونا |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - tayebe68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ
تبریک میگم، موفق باشید (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: رتبهی پارسالم شده بود ۲۹۸یک سوال؛ شما پارسال همه شبانه روزانه ها رو انتخاب کرده بودید؟ هیچ کدومو نیاوردید؟؟ |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: تبریک میگم، موفق باشید ممنونم؛ همه رو که نه نزده بودم. مثلاً تحصیلات تکمیلی کرمان و دانشگاه قم و دانشگاه یزد رو پارسال نزده بودم. شاید پارسال اگر قم رو میزدم قبول میشدم. |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
تبریک آقا محمد خوش بحال همه ی کسایی که رتبشونو دیدن یه نفس راحت کشیدن تبریک میگم بهشون ایشالا موفق باشید |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشی |
رتبه ۹۸ - گرایش ۱و۴ - sorlin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
تبریــــــــــــــک میگم دوستم |
رتبه ۹۸ - آیتی - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |