رتبه ۱۱۶ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
دوس داشتم بهتر از این شه اما چون تلاشم کردم و بقیش سپردم بخدا،راضیم خدایا شکررررررت |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - hoda68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوس داشتم بهتر از این شه تبریک فراوان |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - PrinceS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
تبریک عرض مینمایییییییییییییییم!! |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - hhosseinid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ق.ظ
سلام. تبریـــــــــــــــــــــک ترتیب اولویت هاتون بین شهید بهشتی ، علم و صنعت، تربیت مدرس و الگوریتم تهران چطوریه؟ |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - احسان مومنی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
تبریک می گم ، امیدوارم موفق باشید |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
سلام هم دانشگاهی سابق،مبارک باشه!البته امسال یه کم موضوع پیچیده شده! نمیدونم تبریک بگم یا نه!امسال همپوشانی ها تقریبا از بین رفته ، واسه همین دیگ مث قدیم اونی که رتبه اش ۴ هوش میشد ۳۵ نرم افزار نمیشد و برعکس واسه انتخاب رشته دقت کنید سعی کنید همه ی شهرهارو بزنید ایشالا که یه جای خوب قبول شید. باآرزوی موفقیت. |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام هم دانشگاهی سابق،مبارک باشه!البته امسال یه کم موضوع پیچیده شده! نمیدونم تبریک بگم یا نه!امسال همپوشانی ها تقریبا از بین رفته ، واسه همین دیگ مث قدیم اونی که رتبه اش ۴ هوش میشد ۳۵ نرم افزار نمیشد و برعکس ممنونم از راهنماییتون این میدونم که امسال مثه سالای قبل نیست ، |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
البته شک نکنید تهران شاید قبول نشید شهرستان ها هرجا بخواید میتونید بدون شک فردوسی قبولید.پس مبارکه شیرینی رو هم پست کنید قبوله |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: البته شک نکنید تهران شاید قبول نشید شهرستان ها هرجا بخواید میتونید بدون شک فردوسی قبولید.پس مبارکه شیرینی رو هم پست کنید قبوله اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنم بالاخره انسان با امید زندس.... البته هر چی که خدا بخاددد |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - Amoojan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
اینو برای انتخاب رشته برید بخونید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - soza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
تبریک می گم. به چه ترتیبی دانشگاهتون رو می خواید بزنید. به نظر شما روزانه اصفهان و شیراز بهتره یا شبانه ی تهران مثل رجایی |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنمایشالا ایشالا من خیلی خوشحال میشم که میبنیم دوستانم همشون دارن گل میکارن شیرینی واسه من خوشحال بودنتونه (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: تبریک می گم. به چه ترتیبی دانشگاهتون رو می خواید بزنید. به نظر شما روزانه اصفهان و شیراز بهتره یا شبانه ی تهران مثل رجاییروزانه شیراز و اصفهان از روزانه رجائی هم بهتره |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - Amoojan - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:من هم شیرینی میخوام!(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنمایشالا ایشالا من خیلی خوشحال میشم که میبنیم دوستانم همشون دارن گل میکارن |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - chita70 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
سلام برنامه درسی تونو هم میشه بگید ؟ چطوری خوندین ؟ |