|
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
دوس داشتم بهتر از این شه ![]() اما چون تلاشم کردم و بقیش سپردم بخدا،راضیم خدایا شکررررررت ![]()
|
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - hoda68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوس داشتم بهتر از این شه تبریک فراوان |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - PrinceS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
تبریک عرض مینمایییییییییییییییم!! ![]()
|
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - hhosseinid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ق.ظ
سلام. تبریـــــــــــــــــــــک ترتیب اولویت هاتون بین شهید بهشتی ، علم و صنعت، تربیت مدرس و الگوریتم تهران چطوریه؟ |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - احسان مومنی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
تبریک می گم ، امیدوارم موفق باشید |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
سلام هم دانشگاهی سابق،مبارک باشه!البته امسال یه کم موضوع پیچیده شده! نمیدونم تبریک بگم یا نه!امسال همپوشانی ها تقریبا از بین رفته ، واسه همین دیگ مث قدیم اونی که رتبه اش ۴ هوش میشد ۳۵ نرم افزار نمیشد و برعکس واسه انتخاب رشته دقت کنید سعی کنید همه ی شهرهارو بزنید ایشالا که یه جای خوب قبول شید. باآرزوی موفقیت. |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام هم دانشگاهی سابق،مبارک باشه!البته امسال یه کم موضوع پیچیده شده! نمیدونم تبریک بگم یا نه!امسال همپوشانی ها تقریبا از بین رفته ، واسه همین دیگ مث قدیم اونی که رتبه اش ۴ هوش میشد ۳۵ نرم افزار نمیشد و برعکس ممنونم از راهنماییتون این میدونم که امسال مثه سالای قبل نیست ، |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
البته شک نکنید تهران شاید قبول نشید شهرستان ها هرجا بخواید میتونید بدون شک فردوسی قبولید.پس مبارکه شیرینی رو هم پست کنید قبوله
|
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - b.kiani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: البته شک نکنید تهران شاید قبول نشید شهرستان ها هرجا بخواید میتونید بدون شک فردوسی قبولید.پس مبارکه اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنم ![]() بالاخره انسان با امید زندس.... البته هر چی که خدا بخاددد
|
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - Amoojan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
اینو برای انتخاب رشته برید بخونید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - soza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
تبریک می گم. به چه ترتیبی دانشگاهتون رو می خواید بزنید. به نظر شما روزانه اصفهان و شیراز بهتره یا شبانه ی تهران مثل رجایی |
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - fsi2013 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنمایشالا ایشالا من خیلی خوشحال میشم که میبنیم دوستانم همشون دارن گل میکارن شیرینی واسه من خوشحال بودنتونه (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ)soza نوشته شده توسط: تبریک می گم. به چه ترتیبی دانشگاهتون رو می خواید بزنید. به نظر شما روزانه اصفهان و شیراز بهتره یا شبانه ی تهران مثل رجاییروزانه شیراز و اصفهان از روزانه رجائی هم بهتره |
RE: رتبه ۱۱۶ نرم افزار - Amoojan - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:من هم شیرینی میخوام!(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: اگه تهران قبول شم حتما شیرینی پست میکنمایشالا ایشالا من خیلی خوشحال میشم که میبنیم دوستانم همشون دارن گل میکارن
|
|
رتبه ۱۱۶ نرم افزار - chita70 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
سلام برنامه درسی تونو هم میشه بگید ؟ چطوری خوندین ؟ |