![]() |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - نسخهی قابل چاپ |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - saeed.rasouli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
من ۴ هوش شدم!! |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - robert - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: من ۴ هوش شدم!!تبریک به رتبه تک رقمی... من وجودش رو ندارم کارنامه ام رو ببینم...!!! |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - saeed.rasouli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
۴ هوش |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - h.pourjam - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
۷۵ نرم افزار (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: ۴ هوش تبریک فراوان، خیلی خوب |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
مبارکه منم ۲۳ نرم ۸۸ معماری و ۱۰۳ هوش سفید ۰ ریاضی ۵۲ مشترک ۴۴ معماری ۰ هوش ۶ نرم ۳۹ معدل موثر ۱۷/۳۵ |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - Morris - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان. واقعا خسته نباشید. رتبه ۴ ! رتبه ۷۵ ! واقعا درود بر شما. رتبه من ۸۲ نرم افزار است. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
تبریک به همه ی دوستان: نرم افزار:۱۰۱ هوش:۲۱۵ معماری:۳۰۱ زبان:۰ ریاضی:۱۲/۵ مشترک:۵۱ تخصصی نرم:۳۵ تخصصی هوش:۱۸/۷۵ زبان:۰ مشترک:۱۸ تخصصی:۶۱ معماری:۸۳ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: تبریک به همه ی دوستان:یادم رفت بگم: امنیت و سبکه:۱۰۴ |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - tayebe68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
تبریک به کسانی که راضی هستند ۴۳ آیتی [attachment=15804] |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - Joshua - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
[attachment=15807]۴۹ هوش |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - A V A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
تبریک دوستان لطفا معدلتونو بی سانسور بزارین مرسی |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - fatima.sr68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
تبریک میگم، شیرینی بده ![]() ![]() |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - E.SH - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
۷۹ هوش ۲۰/۰۰ زبان ۸ ریاضیات ۵۲/۵ دروس مشترک ۲۵/۰۰ تخصصی هوش |
RE: فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - vahid70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
رتبه ۲۲ معماری |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - saeed.rasouli - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
دوستان اینجا کارنامه نزارید!! من نمی دونستم یک جایی براش تعیین شده است!! خواستم اینجا رو حذف کنم ولی قفله!!! لطفا در همون جایی که همه رفتن کارنامه شونو گذاشتن ، شما هم اونجا بریییید!! ![]() |
فقط کارنامه ها تونو ، تاکید می کنم ، فقط کارنامه ها رو!!! اینجا قرار بدید!! - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلام به جهت رعایت نظم تاپیک بسته میشه. در تالار زیر میتونید کارنامه خودتون رو قرار بدین. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر |