تالار گفتمان مانشت
تجربه بازی رایانه ای ...... - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
بازی کامپیوتری - ف.ش - ۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ب.ظ

گفتم یه قسمت هم بگذاریم واسه زنگ تفریحمون.برای دوستانی که به بازیهای کامپیوتری علاقه دارن.{ به شرطی که نشینین پای بازی بیخیال کنکور بشینا!!!}
خودم هم فعلا سه تا لینک قرار میدم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(شبیه بازی بچگی هامون که یه اسم در نظر می گیرفتیم به تعدا حروفش خط تیره میگذاشتیم و نفر بعدی باید حروف رو حدس میزد.)
pass: mkymedia.com

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

pass:www.p30download.com

[۱].exe/download
حجم ۲۱۶ KB (فلش)
pass: mkymedia.com

بازی ! - leilast - 20 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ب.ظ

اینم یه بازی جدید
واسه ایام بیکاری خوبهBig Grin

شما هم اگه بازی دارین بذارین اینجا با هم بازی کنیم

RE: بازی ! - موج - ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط:  اینم یه بازی جدید

خوب ما رو الاف کردی هاBig Grin

RE: بازی ! - leilast - 20 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۵۹ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط:  

خوب ما رو الاف کردی هاBig Grin

من که گفتم واسه ایام بیکاری خوبهBig Grin

RE: بازی ! - Mansoureh - 21 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ق.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط:  اینم یه بازی جدید

هه هه هه!!! کلی حال کردم!!! اولین باره اینجور بازی میبینم!!! وای... دمت گرم. موفق باشی...

بازی ! - mosaferkuchulu - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ق.ظ

خیلی باحااااااااااااال بود.ای ول!

RE: بازی ! - sama2010 - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۴ ق.ظ

ای ولللللللللل آخر خلاقیتی.Big Grin

تجربه بازی رایانه ای ...... - mass2009 - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ

سلام به همگی‌، راستی دوستان یه کم از بازی های کامپیوتری هم حرف
چه بازی هایی رو تجربه کردن‌، چه بازی هایی براشون خاطرست‌، چه بازی هایی به نظرشون بهترین بازی بوده که دیدن و....Blush

تجربه بازی رایانه ای ...... - mosaferkuchulu - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ

من اون بازیه که یه سفینه فضایی داره با کلی مرغ خیلی دوست دارم!Big Grin
صد بار تا آخرش رفتمBig Grin
اون تخم مرغ گنده‌ی آخرشم شکوندمBig Grin

RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - mass2009 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ

راستی بازی شورش در شهر سگارو بازی کردین علیرضا جان ،
من خیلی باهاش خاطره دارم‌، تو بچگی خیلی بازیش کردم‌، ولی واقعیتش تو اون مدل بازی برای پی سی بازی ساخته نشد‌، کسی تو اون مدل بازی ،بازی سراغ داره...Smile

RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ

یادش بخیر وقتی دبیرستان بودم خیلییییییییییییییییییی بازی میکردم. Tongue

RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - موج - ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mass2009 نوشته شده توسط:  راستی بازی شورش در شهر سگارو بازی کردیم علیرضا جان ،
من خیلی باهاش خاطره دارم‌، تو بچگی خیلی بازیش کردم‌، ولی واقعیتش تو اون مدل بازی برای پی سی بازی ساخته نشد‌، کسی تو اون مدل بازی ،بازی سراغ داره...Smile

وای یادش بخیر بازی های سگا کمباد شورش کشتی کج ولی انصافا فوتبال ۹۸ که شاهکار بود نسبت به چند تا فوتبال قبلیش رو یادتون رفت
راستی توی مشهد من یادمه ۵۰ تومن میشد یه ربع بازی سگا یعنی ساعتی ۲۰۰Big Grin
اگه نگید که خیلی فسیلم
با هواپیمای آتاری و تانک میکرو هم خیلی حال میکردم

RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ

تانک میکروSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
یادش بخیر. یاد ماریو هم بخیر. یه زمانی gta ۲ بازی میکردیم چقد حال میکردیم. یادش بخیر.gta ۳ که اومد سه بعدی شده بود دیگه ته تکنولوژی محسوب میشود.Big Grin

تجربه بازی رایانه ای ...... - parmiss - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ

شورش در شهر واقعا برای من هم خاطره انگیزه.......خیلی زیاد!یاد دوران بچگی به خیر.چقدر خوشحال شدم که تونسته بودم تا آخرش برم.سونیک هم خیلی دوست داشتم .یه بازی بود flisky فک کنم اسمش بود. پرنده هه جوجه هاشو جم میکرد.اونم جالب بود.یادمه بابام واسه شاگرد اولی برام سگا خریده بود.بعد دید من زیادی بی جنبه ام.جمش کرد فقط جمعه‌ها میذاشت بازی کنمBig Grin

RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - mass2009 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ)parmiss نوشته شده توسط:  شورش در شهر واقعا برای من هم خاطره انگیزه.......خیلی زیاد!یاد دوران بچگی به خیر.چقدر خوشحال شدم که تونسته بودم تا آخرش برم.سونیک هم خیلی دوست داشتم .یه بازی بود flisky فک کنم اسمش بود. پرنده هه جوجه هاشو جم میکرد.اونم جالب بود.یادمه بابام واسه شاگرد اولی برام سگا خریده بود.بعد دید من زیادی بی جنبه ام.جمش کرد فقط جمعه‌ها میذاشت بازی کنم

شورش درشهر کسی شبیشو دیده تو کامپیوتر..؟
بگین
Tongue