![]() |
حل معادلات بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
حل معادلات بازگشتی - پشتکار - ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
در صفحه ۴۱۴ روزن از آخر خط هفتم رو اشکال دارم کسی می دونه منظور چیه؟ ![]() |
حل معادلات بازگشتی - mfXpert - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
دوست عزیز صورت سوال چیه؟ |
RE: حل معادلات بازگشتی - پشتکار - ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
یک تئوری گفته که در قسمت اثبات این دستورات رو نوشته: r_{1}^{2}=c_{1}r_{1}+c_{2}, r_{2}^{2}=c_{1}r_{2}+c_{2} حالا نمی دونم اینو از کجا آورده ![]() |
RE: حل معادلات بازگشتی - **sara** - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
سوالتون اینه: [tex]r_{1}^{2}=c_{1}r_{1} c_{2}, r_{2}^{2}=c_{1}r_{2} c_{2}[/tex] ببخشید که جواب رو نمی دونم فقط خواستم بگم توی صفحه tex دکمه copy to document رو بزنید تا فرمول درست بیاد. |
حل معادلات بازگشتی - پشتکار - ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ
سارا خانم ممنونم که راهنمایی کردید من هر کاری کردم نشد. اگه نیازه من کل مطلب رو بنویسم...؟ |
RE: حل معادلات بازگشتی - **sara** - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: سارا خانم ممنونم که راهنمایی کردیدخواهش می کنم فکر می کنم اگر کل مطلب رو بگذارید بهتر باشه. شاید دوستان بتونن بهتر کمک کنن. |
RE: حل معادلات بازگشتی - پشتکار - ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ
اینهم اصل صورت تئوری و اثباتش ![]() |
RE: حل معادلات بازگشتی - **sara** - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
[tex]a_{n}=C_{1} a_{n-1} C_{2} a_{n-2}[/tex] جهت حل معادله فوق ابتدا معادله مشخصه آن را به صورت زیر بدست می آوریم: به جای [tex]a_{n}[/tex] قرار می دهیم [tex]r^{n}[/tex]: [tex]r^{n}=C_{1} r^{n-1} C_{2} r^{n-2}[/tex] طرفین تساوی را به r با کوچکترین توان تقسیم می کنیم ([tex]r^{n-2}[/tex]): [tex]\frac{r^{n}}{r^{n-2}}=\frac{C_{1} r^{n-1}}{ r^{n-2}} \frac{C_{2} r^{n-2}}{ r^{n-2}}[/tex] [tex]r^{2}=C_{1} r C_{2}[/tex] در نتیجه: [tex]r^{2}-C_{1} r-C_{2}=0[/tex] معادله بدست آمده معادله مشخصه نامیده می شود. این معادله مشخصه دارای دو ریشه [tex]r_{1}[/tex] و [tex]r_{2}[/tex] است. هر کدام از این دو ریشه را یکبار در معادله مشخصه جایگذاری می کنیم و خواهیم داشت: [tex]r_{1}^{2}=C_{1} r_{1} C_{2}[/tex] [tex]r_{2}^{2}=C_{1} r_{2} C_{2}[/tex] |