تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - نسخهی قابل چاپ |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ
ویژگی های این درس ایناست: فرار - ساده - کم حجم - غیر مفهومی و غیر عمیق این درس احتیاج به محاسبات زیاد با چند رقم اعشار دقت با دقت و سرعت بالا داره پس باید زیاد تمرین کنید. پبشنهاد من اینه: یک بار اول دوران درس خوندنتون(مثلا اگه از تابستون شروع میکنید اول تابستون)کلش رو بخونید و فرمول هاش رو نت برداری کنید.در دفعه های بعدی اگه روش هاش یادتون رفته روش هاشو مرور کنید و فرمول هاشو خیلی زیاد مرور کنید و همچنین تست زیاد حل کنید تا دستتون راه بیفته و فرمولها مرور بشن. علاوه بر به یاد داشتن فرمولها باید دستتون تو جایگذاری فرمولها هم روان باشه. تا سال ۸۹ ۵ سوال از ۲۰ سوال ریاضی مربوط به این درس بود. سال ۹۰ رو نمیدونم چون سر جلسه به این چیزا دقت نمیکنم. اگه دقت و سرعتتون بالا باشه و فرمولارو هم کامل حفظ باشید و به خوبی بتونید به کار بگیرید میتونید تعداد خوبی (مثلا ۴یا۵ تا) از ۵ تا تست رو جواب بدید. بعضی وقتا اگه گزینهها با هم اختلاف زیاد داشته باشن میشه تقریب زد جواب رو و سریعتر به جواب رسید ولی اگه گزینهها به هم نزدیک باشن تقریب ممکن نیست. ممکنه جواب سوال در حد کم ارزش ترین رقم اعشار با چیزی که شما به دست آوردید کمی متفاوت باشه که این به دلیل گرد کردن و قطع کردنه. در این تاپیکها قرار نیست راجع به منابع بحث بشه. برای منابع به اینجا مراجه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دوستان با نکاتشون تاپیک رو پر بار کنن. |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - - rasool - - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
سلام بسیار متشکرم از این تاپیک. محاسبات اعشاری را با دقت یک رقم بیشتر از آنچه در جوابهاست برویم و در نهایت گرد کنیم. درسته؟ |
RE: تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: سلام تا اونجایی که من یادمه باید محاسبات میانی رو با دقت یک رقم بیشتر از آن چیزی که سوال ازتون خواسته انجام بدید و در نهایت جواب نهایی رو گرد کنید یا برش بدید.دقیقشو تو کتاب نیکوکار نوشته. |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - bahar.computer - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
من وقتم خیلی صرف حل تست های محاسبات عددی میشه، روش های بهتر و تستیتر برای این درس وجود نداره ؟ حتما باید جایگزینیها رو انجام بدیم تا جواب رو بدست بیاریم؟ من کتاب راهیان ارشد رو فعلا برای این درس میخونم، آیا روش های این کتاب برای حل تستها مناسب ترین هست؟ آیا کتاب بهتری برای این درس وجود داره؟ |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - blackhalo1989 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
بعضی وقتها میشه با جایگزینی گزینهها تست رو حل کرد ولی همونم محاسبات داره که شاید خیلی صرف نکنه. کتاب راهیان ارشد رو ندیدم. چرا به جای راه میان رو سرعتتونو زیاد نمیکنید؟ |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - bahar.computer - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
اگه راه میان رو نباشه ... باید سرعتم رو زیاد میکنم ... راه افزایش سرعت همین موردی هست که اول این پست گفتید؟ |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - blackhalo1989 - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
راهش تمرین هست. باید حوصله به خرج بدید. اگه اشتباه داشتید باید ببینید چرا اشتباه دارید و سعی کنید دیگه از اون جور اشتباه مرتکب نشید. اول دقتتون رو زیاد کنید بعد روی سرعت کار کنید. |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - hsh88 - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
راهیان ارشد + پوران ۷۰ درصد به بالای محاسبات |
محاسباتو میشه تو ۲ هفته خوند؟ - Hermione - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ
من تو دانشگاه محاسباتو پاس نکردم از ریاضیاتم مهندسی خیلی ضعیفم گسسته و آمارم متوسطم از این هفته هم شروع میکنم برا کنکور بخونم به نظر شما من محاسباتو بخونم یا کلا بزارمش کنار؟ از حالا که شروع کنم برا کنکور، آیا می شه یه رتبه خوب اورد یا خیلی دیر شده؟ |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - shahryar - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط: ن تو دانشگاه محاسباتو پاس نکردم از ریاضیاتم مهندسی خیلی ضعیفم گسسته و آمارم متوسطم از این هفته هم شروع میکنم برا کنکور بخونم به نظر شما من محاسباتو بخونم یا کلا بزارمش کنار؟محاسبات آسون ترین درس کنکوره.می شه خیلی خوب تو چند هفته جمعش کرد.ولی باید زیاد تست بزنید.هم واسه محاسباتش و هم واسه فرمولاش. |
تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی محاسبات عددی - shahryar - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: سلام، خسته نباشید.پیش نیاز خاصی لازم نداره.فقط آشنایی با مفاهیم مشتق و انتگرال. |