![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kasadegh - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: سلام دوستان کلید سوالات کنکور دکتری ۹۳ منتشر شد. سلام دوستان عزیز لطف کنید هر کسی درصدهای خودش رو بزاره مال من تخصصی نرم افزار ۳۲ استعداد ۳۴ زبان سفید |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - crevice - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
منم سیاهی لشکر بودم، اما تا جایی که یادمه : استعداد طبق چیزی که یادمه و طبق این کلیدا حداقل ۴۵% زبان رو که خیلی وقت نکردم زیاد بزنم زیر ۲۰% هست!! تخصصی ها رو اصلا حضور ذهن ندارم ولی ۵۰ ۵۰ درست و غلط باید باشه! ۱۹ تا زدم کلا... |
[جداسازی] کلید سوالات کنکور دکتری ۹۳ منتشر شد. - hamid.adldoost - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
به نظر من که چند تا از پاسخ های سوالات استعداد تحصیلی اشتباه هست. مخصوصا مربوط به قسمت درک مطلب. |
RE: کلید سوالات کنکور دکتری ۹۳ منتشر شد. - crevice - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط: به نظر من که چند تا از پاسخ های سوالات استعداد تحصیلی اشتباه هست. مخصوصا مربوط به قسمت درک مطلب.درک مطلب طبق کلید و اون چیزی که من زدم مشکل خاصی نداشت، هرچند یکی از سوالاتی که من زدم طبق کلید غلط بود که در موردش نظری ندارم... |
کلید سوالات کنکور دکتری ۹۳ منتشر شد. - kasadegh - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
یه سوال ساختمان داده و یه سوال پایگاه داده به نظر من اشتباه بود درصدهای من با این کلیدا تخصصی ۳۲ استعداد ۳۴ زبان سفید لطفا دوستان هم درصدهاشون رو بزارن |
کلید سوالات کنکور دکتری ۹۳ منتشر شد. - M.J.R.S - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
تخصصی ۵۲/۵ استعداد ۱۸ زبان ۱۸ به نظرم کلید سوالات درک مطلب استعداد چندین غلط داره، ۸ تا زدم ۷ تاش غلط شد! |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - it866 - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ
من هم سیاهی لشکر IT بودم! ![]() تخصصی ۳۰ زیان ۲ استعداد تخصیلی هم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - Masoud05 - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
تخصصی هوش ۳۶ استعداد نمیدونم اما حدود ۱۰ زبان ۱۰ یعنی رتبه ۱ نشم ۱۰۰۰ میشم ![]() |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - mohammad900 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام آیا کلید سوالات تخصصی نرم افزار در دفترچه E با دفترچه F یکسانه؟ دفترچه آزمون تخصصی من نوع E بود. به نظرم ترتیب بیشتر گزینه ها با دفترچه F یکسان بود. اما سوالات زبان و استعداد ترتیب گزینه ها کاملا متفاوته. نظر دوستان چیه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ۸۵۹۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ
من یعنی قبولم دیگه با این درصدام زبان سفید ![]() استعداد ۴۸ درصد ![]() تخصصی چون جوابایی که زدم بعضیاش یادم رفته حدودا بین ۸-۲۰ درصد. تشویقم نمیکنید به خاطر درصدام ![]() حالا به نظرتون مجاز میشم؟شبانه هم قبول نمیشم؟؟؟؟؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - polarisia - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
زبان: ۷۳ استعداد: ۲۵ تخصصی (نرم افزار): ۲۲ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - msghasemi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
سلام هوش مصنوعی و روباتیک تخصصی هوش: ۲۵/۹ استعداد تحصیلی: ۳۰ زبان: ۸/۸ جالب اینجاست که با کمی دقت براحتی و بدون مطالعه زیاد میشد مشترک رو حدود ۵۰ زد. اما استعداد و زبان معمولا برای کسی که مطالعه چندانی نداشته همین حدودها میشه. (۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)polarisia نوشته شده توسط: زبان: ۷۳ قبطه بابت زبان ۷۳/// تبریک.احتمالا قبولین. (۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تخصصی هوش ۳۶ هزار که نه. ولی حدود ۱۰۰ میشین. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ۸۵۹۱ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)polarisia نوشته شده توسط: زبان: ۷۳ تبریک و باریکلا .زبان که خیلی سخت بود شما چطوری زدین ![]() |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - polarisia - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)۸۵۹۱ نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)polarisia نوشته شده توسط: زبان: ۷۳ ممنون. خودم که راضی نیستم. ۶ تا اشتباه داشتم. من همیشه زبانم خوب بوده. ارشد همین زبان کمکم کرد قبول شدم. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - alimahdavi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ق.ظ
رشته ی من هوش مصنوعی: تخصصی۲۲ استعداد:۲۳ زبان:۰ می خوام بدونم در حد مجاز شدنه |