تالار گفتمان مانشت
بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - hosshah - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ

سلام دوستان عزیز
از طریق سرچ چیزی دستگیرم نشد گفتم از شما عزیزان بپرسم
میخوام بدونم رتبه بندی دانشگاه های ایران صرفا در خصوص مهندسی کامپیوتر چطوریه؟ توی اینترنت هم سرچ کردم و فقط در حالت کلی رتبه بندی شده که در سال ۲۰۱۴ دانشگاه شریف رتبه ۱ ایران و ربه ۲۵۳-۲۷۱ جهان و دانشگاه تهران رتبه ۲ ایران و حدود ۵۰۰ جهان رو داره
کسی کمک کنه ممنون میشم

بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - azarakhsh1986 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ

سلام
جناب ادمین توو قسمت انتخاب رشته واسه ارشد یه رتبه بندی نوشته بودن ...نمیدونم منظورت همینه یا چی ؟ ولی اگه لینکشو پیدا کردم میذارم

RE: بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - hosshah - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:  سلام
جناب ادمین توو قسمت انتخاب رشته واسه ارشد یه رتبه بندی نوشته بودن ...نمیدونم منظورت همینه یا چی ؟ ولی اگه لینکشو پیدا کردم میذارم

من که ندیدم اونو ولی اگه بر اساس رشته خودمون رتبه بندی شدن که آره همینو میخوام تشکر داداش

بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - Good! - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نمیدونم تا چه حد معتبره ولی من خودم این رو میبینیم

RE: بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - hosshah - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ق.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نمیدونم تا چه حد معتبره ولی من خودم این رو میبینیم

ممنون سایت جالبی بود ولی اینم فقط ۴ یا ۵تا دانشگاهو میاره. من بیشتر منظورم رتبه بندی دانشگاه های به جز شهر تهرانه
باز هم لطف کردین مرسی

بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - mammad_asir - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ

RE: بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - azarakhsh1986 - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:  سلام

من که ندیدم اونو ولی اگه بر اساس رشته خودمون رتبه بندی شدن که آره همینو میخوام تشکر داداش

اینو میگفتم :

بهترین دانشگاه های وزارت علوم در رشته مهندسی کامپیوتر - Happiness.72 - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ق.ظ

صنعتی شریف : مهندسی نرم افزار و الگوریتم و علوم کامپیوتر
صنعتی امیرکبیر: مهندسی فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر
تهران : مهندسی نرم افزار و الگوریتم و سخت افزار و معماری
علم و صنعت : مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات
خواجه نصیر : مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت
تربیت مدرس : ای تی