تالار گفتمان مانشت
خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - mehdian.y - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ

سلام به همه ی مانشتی های عزیز

از دوستانی که قبلن تجربه ی خرید کتاب های زبان اصلی رو دارن لطفا بنده رو راهنمایی کنید. کتاب های زیر رو میخوام :

۱- Intriduction to algorithm CLRS
۲- Design operating systems TANENBAUM
۳- Discrete mathematics By Grimaldi
۴- Calculus James stewart

اگه کسی هم دست دوم داره خریدارم. Heart

خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - Nfrs - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ

یک سر به انقلاب بزنید احتمالا پیدا می کنید clrs رو که من دیدم دارن بقیه هم بگردید هست ان شاءالله

خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - Morris - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ

آیا کسی سایتی یا کتاب فروشی ای می شناسه که کتاب های افست را اینترنتی یا تلفنی بفروشن ؟ برام مشکله بیام تهران.
کتابایی که می خوام یکی clrs ویرایش ۳ یکی دیگه همه برنامه سازی سبستا. البته پی دی اف هر دو رو دارم ولی می خوام مجلد باشه.

RE: خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - blackhalo1989 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:  آیا کسی سایتی یا کتاب فروشی ای می شناسه که کتاب های افست را اینترنتی یا تلفنی بفروشن ؟ برام مشکله بیام تهران.
کتابایی که می خوام یکی clrs ویرایش ۳ یکی دیگه همه برنامه سازی سبستا. البته پی دی اف هر دو رو دارم ولی می خوام مجلد باشه.
تو دانشگاه پرینت بگیرید بعد صحافی کنید. ارزون در میاد به نسبت البته.

خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - masoomeh_s - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ

سلام

این شماره تماس نشر و پخش کتاب کاویان، من کتاب زبان اصلی clrs خریدم تماس بگیرید راهنماییتون می کنند.
آدرس سایتشون رو بگیرید خرید اینترنتی هم تخفیف داره.

۶۶۴۷۷۶۵۰
۰۹۱۹۱۵۷۸۴۵۰

RE: خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - Morris - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:  آیا کسی سایتی یا کتاب فروشی ای می شناسه که کتاب های افست را اینترنتی یا تلفنی بفروشن ؟ برام مشکله بیام تهران.

البته این هم راه حل خوبیه ولی تو دانشگاه ما پرینت خیلی ارزون نبود و من هم خیلی وقته که دانشجو نیستم Smile.

(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط:  سلام

این شماره تماس نشر و پخش کتاب کاویان، من کتاب زبان اصلی clrs خریدم تماس بگیرید راهنماییتون می کنند.

۶۶۴۷۷۶۵۰
۰۹۱۹۱۵۷۸۴۵۰

بسیار از شما ممنونم. خیلی لطف کردید. ممکنه آدرس سایتو بفرمایید ؟

RE: خرید کتاب های زبان اصلی مهندسی کامپیوتر - masoomeh_s - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  
(11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:  آیا کسی سایتی یا کتاب فروشی ای می شناسه که کتاب های افست را اینترنتی یا تلفنی بفروشن ؟ برام مشکله بیام تهران.

البته این هم راه حل خوبیه ولی تو دانشگاه ما پرینت خیلی ارزون نبود و من هم خیلی وقته که دانشجو نیستم Smile.

(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط:  سلام

۶۶۴۷۷۶۵۰
۰۹۱۹۱۵۷۸۴۵۰

بسیار از شما ممنونم. خیلی لطف کردید. ممکنه آدرس سایتو بفرمایید ؟

من از نمایشگاه خریدم ولی پشت کتاب آدرس سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که نوشته خرید اینترنتی تخفیف داره ولی سایتش باز نمیشه شما تماس بگیرید راهنمایتون می کنند .