دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا - mohsen@profex.ir - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ
سلام دومین سری ویدئوها تقدیم به شما با واقعا شرمنده ام که کمی دیر شد برنامه ریی کرده بدم تا بعد از ظهر آماده بشه ولی خیلی طولانی شد البته اشتباهم این بود که مباحث زیادی را ضبط کردم که هنوز هم فرصت نکردم کلش را ویرایش کنم بنابراین دومین ویدئو را در چند قسمت ارئه می کنم. اولین قسمت درباره مفاهیم شی گرایی و نحوه پیاده سازی آنها در زبان جاواست در قسمت بعد به مباحث جاوای پایه مانند متغییرها و دستورات شرطی و حلقه ها و ... می پردازیم. اولین قسمت را می توانید از لینک زیر بر روی سایت آپارات دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و آدرس مطلب روی سایت خودم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و همینطور می توانید ویدئو را از پیکو فایل دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امیدوارم لذت ببرید. پس از دیدن ویدئو خیلی ممنون می شوم اگر نقد کنید و در نظسنجی این تاپیک شرکت کنید. |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - coorooz - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
مرسی آغا محسن |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - pink_floyd_nsf333 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
سلام بسیار عالی بود. واقعاً ممنون به خاطر وقتی که میذارین. |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - M.Amin.M - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ
تشکر واقعا خوب و مفیده. ادامه بدین |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - shahrivar - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
خیلی خیلی مرسی ک وقت میذارین فقط یه خواهش داشتم من نتونستم دومیشو بگیرم باید چیکار کنم؟! |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - mr_asadi - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
بسیار خوب بود محسن جان خدا قوت میدونم که کارزیادی میبره همینا و وقت ارزشمندتونو برای درست کردن این آموزشها میذارین واقعا ممنون مشق شب ما هم فراموش نشه. دوس دارم تمرینای هدف دار و زیادی رو تو زمینه هر آموزش که قرار میدین انجام بدم منبع معرفی کنید ممنون میشم.آروم و قرار ندارم زود دوس دارم وارد مسائل جذذذذاب شیم فریم ورک کار کنیم و وارد API ها بشیم. یه پیشنهاد دارم: میشه یه تمرین تحقیقاتی هم تو زمینه آموزش های بعدی بهمون بدین که مثلا بامسائل جانبی که وقت نمیشه همشو شما بگید، آشنا شیم . یه سری سوالام فک کنم توارسال های قبلی بی جواب مونده. با جاوا نمیشه با سخت افزار ارتباط مستقیم گرفت؟ مثلا تو J2ME میشه برنامه هایی نوشت که مثلا به بازوهای یه روبات فرمان بدیم؟کنترل مسائل RealTime تو جاوا امکانش هست؟کلا این سری مسائل تو جاوا هم براحتیه کار با C,C++ قابل حل هستن یا به سختی میشه به راه حل مشابه در جاوا رسید؟ |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط: بسیار خوب بود محسن جان خدا قوتسلام واللا من خودم خیلی ایده دارم در مورد آموزش ها اما متاسفانه وقتم خیلی محدوده برای این چیزهای جنبی ولی حتما تلاش می کنم یک راه پیدا کنم برای کسانی که می خواهند بیشتر انرژی بگذارند. من جواب سوالات قبلی شما را بصورت مختصر در همان تاپیک دادم البته عذرخواهی می کنم که دیر شد. |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - sarah_azd - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
سلام الان گذاشتم دانلود شه واقعا ممنون خیلی منتظرش بودم |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - shamim_70 - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ق.ظ
سلام اومدم دیدم سری ۲رو گذاشتین ذوق کردم واقعاااااا منتظر بودم..هنوز ندیدم..ولی پیشاپیش تشکر بابت وقتی ک میزارین اقا محسن |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلامسلام خیلی خوشحالم که به این آموزش ها اینقدر علاقه مند هستید. من هم از این شور و شوق شما انژی و انگیزه می گیرم. |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - zare_programmer - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
سلام و خدا قوت. مثل فیلم قبلی این فیلم هم خیلی خوب بود. مفاهیم به خوبی یادآوری شد. خیلی ممنون. |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - shamim_70 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
سلام دوباره بازم تشکر ویژه از اقا محسن ی سوال داشتم از بخش پایانی این ویدیو ک درباره interfaseبود! اینجور که من متوجه شدم(البته شایدم اشتبا فهمیدم دیکه interfaseدرواقع یک متد هست ک یک سری objectرو با دنیای بیرون مرتبط میکنه!درسته؟ حالا تو این مثال شما اشیا و متدهایی که تو کلاسmashinنوشته بودین در کلاسی که شامل متدinterfaseبود هم آوورده شده بود!!..این ی چیزی شبیه به ارث بری نیس؟؟بعد الان چ ارتباطی با خارج داره؟؟اینکه داره از همون متدا استفاده میکنه چیز جدید نیس!! با تشکر |
دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - Morris - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ
سلام. سپاس فراوان. فوق العاده بود. توضیحات بسیار روشن و واضح بود. (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام دوباره با اجازه استاد عزیز، به این سوال پاسخ می دم چون مفاهیمش دست مثل دات نته (الان من اینجا در نقش TA ظاهر می شم ). Interface در واقع یک ریخت (Morph) جدید تعریف شده توسط برنامه نویس کامپوننت است. در واقع نوعی قرارداد بین برنامه نویس های سطح کامپوننت و برنامه نویس های لایه نهاییه. به عنوان مثال ممکنه شما به عنوان یک برنامه نویس طراح کامپوننت، کلاسی تعریف کنید که وظیفه داره یک سرویس دهنده خاص باشه (مثلا سرور چت یا فایل باشه) و در زمان طراحی این کلاس، شما اطلاع ندارید در آینده برنامه نویس های لایه آخر چه استفاده های خاصی ممکنه از این کلاس شما داشته باشند. بنابراین خیلی عاقلانه نیست که ورودی توابع این کلاس را از نوعی خاص در نظر بگیرید و باید این ورودی ها را از نوعی تعریف کنید و که بعدا برنامه نویسی که از توابع کلاس شما استفاده می کنه بتونه یک Instance از کلاس مورد نظرشو که خودش ساخته رو هم ارسال کنه. بنابراین شما برنامه نویس های آینده که قراره از کلاس شما استفاده کننو محدود به یک کلاس خاص نمی کنید. البته شما باید این کلاس رو کامل کنید و بالاخره باید حداقل امضای توابع اون اشیائی که در آینده قرار به توابع کلاس شما ارسال بشه رو بدونید بنابراین یک Interface تعریف می کنید و در مستندات کلاس سرویس دهندتون بیان می کنید که توابع این کلاس، به عنوان ورودی تنها اشیای کلاس هایی رو می پذیرند که فلان Interface که من نوشتمو Implement کنند. به این شکل بین شما و برنامه نویس های آینده، یک قرار داد وجود داره که همون Interface هست. |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام دوبارهسلام ببینید Interface یک مفهوم کلی (عام) داره یعنی رابط مثلا یک دکمه خاموش و روشن تلویزیون یک رابط است. USB port کامپیوتر شما هم یک رابط است. آبجکت شما هم می تواند از یک متد به عنوان رابط استفاده کند تا مقدار یک فیلد را تغییر دهد. اما اینها همش بحث های مفهومی است. حالا برویم سراغ پیاده سازی در زبان جاوا! در زبان جاوا، ما یک کلاس داریم که می تواند فیلد و متدهایی داشته باشد. یک Intrface هم داریم که فقط می تواند متدهای بدون بدنه داشته باشد (البته این تعریف بعدا کامل تر می شود!) حالا ما می توانیم چند کلاس مختلف داشته باشیم که یک Interface را پیاده سازی (Implement) می کنند. یعنی هر کدام از کلاس ها به شکل دلخواه خود متدهای Interface را پیاده سازی می کنند. البته در ادامه آموزش ها بطور مفصل به بحث شئ گرایی می پردازیم اما فقط این توضیح را دادم که این مفهوم را با بالایی اشتباه نگیرید. (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: با اجازه استاد عزیز، به این سوال پاسخ می دم چون مفاهیمش دست مثل دات نته (الان من اینجا در نقش TA ظاهر می شم ).سلام خیلی لطف می کنی جناب Morris که به دوستان کمک می کنی! ما هم خیلی مدل استاد و این حرف ها رو نداریم! استاد به دکتر طوسیان شاندیز می گن! |
RE: دومین سری ویدئوهای آموزشی جاوا از پروفکس - Morris - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط: سلام خواهش می کنم. شما سرورید. استاد ما هستید. البته امیدوارم شبیه اون استاد گرامی که اسمشونو بردید و البته بنده به ایشان بسیار ارادت دارم نباشید . |