تالار گفتمان مانشت
تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - good-wishes - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ

سلام
این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی آقای threefx ایجاد شده

و قراره در اون دوستان بگن بر اساس اونچه الان حضور ذهن دارند یا میتونن آدرس بدن ، بررسی کنیم ببینیم سوالات امسال آی تی از کدام منابع و مراجع بوده و یا مشابه سوالاتش سالهای قبل در کدام آزمونها تکرار شده بود یا کدوم مراجع بیشتر مورد توجه طراحان قرار گرفتند
الان که هنوز دوستان در فضای کنکور هستند و مطالب ریز در ذهنشون هست بهترین فرصت برای پاسخ دادن به این سوال هست

با تشکر از پیشنهاد ایشان و ممنون از مشارکت دوستان
موفق باشید

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - hamid88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ

اینجا هم همون حرفی که تو قسمت کامپیوتر رو زدم و میزنم
ساختمان و طراحی از کتاب داده ساختارها و الگوریتم های قدسی بوده
فونتشم حتی یکی بوده

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - hamid88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  آقا درسته که دکتر قدسی در سال‌های اخیر در زمینه‌ی انتشار کتاب و... فعال بودند

اما مطمئن باشید فقط دکتر قدسی نیستند که از این فونت و ادبیات استفاده می‌کنند.

یک سر به ce.sharif بزنید. متوجه می‌شوید منظورم رو

اون سوال کمینه و بیشینه تو کنکور عیناً تو کتابشه
الان فقط این تو ذهنمه . طراح به نظرم خود خوده قدسیه
طوری سوال طرح میکنه که فقط دانشجوها خودش بتونن از پسش بربیان

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - hamid88 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  اون سوال کمینه و بیشینه تو کنکور عیناً تو کتابشه
الان فقط این تو ذهنمه . طراح به نظرم خود خوده قدسیه
طوری سوال طرح میکنه که فقط دانشجوها خودش بتونن از پسش بربیان

این رو با اطمینان به شما میگم که احتمال اینکه دکتر قدسی سؤالات رو داده باشند، بسیار کم هست.

دکتر قدسی حدود ۱۵-۲۰ سال پیش دانشجوهایی داشتند که سبک و کارهای ایشان رو ادامه دادند

حتما شما از جایی خبر دارین آقا محمد
والا من چیزی که دیدم رو دارم میگم نه حدس و گمان و آنگاه ....
در مورد بقیه دروس اگه اطلاعاتی دارین ، بزارین که من و بقیه دوستان بتونیم استفاده کنیم

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - izadan11 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ

به نظر من تو آی تی تاکید بر clrs بود

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - threefx - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  سلام
این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی آقای threefx ایجاد شده

و قراره در اون دوستان بگن بر اساس اونچه الان حضور ذهن دارند یا میتونن آدرس بدن ، بررسی کنیم ببینیم سوالات امسال آی تی از کدام منابع و مراجع بوده و یا مشابه سوالاتش سالهای قبل در کدام آزمونها تکرار شده بود یا کدوم مراجع بیشتر مورد توجه طراحان قرار گرفتند
الان که هنوز دوستان در فضای کنکور هستند و مطالب ریز در ذهنشون هست بهترین فرصت برای پاسخ دادن به این سوال هست

با تشکر از پیشنهاد ایشان و ممنون از مشارکت دوستان
موفق باشید

با تشکر از شما به خاطر ایجاد این تاپیک و سپاس از همه دوستان که در این قسمت همکاری میکنند تا کمکی کرده باشند به سایر عزیزان مانشت برای کنکور های بعدی ...

در مورد شبکه و سیستم عامل چطور ؟ کسی سوالات رو یا مشابه اونها رو در منبع یا کتاب کنکوری خاص ندیده بود ؟

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - Amoojan - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ)threefx نوشته شده توسط:  در مورد شبکه و سیستم عامل چطور ؟ کسی سوالات رو یا مشابه اونها رو در منبع یا کتاب کنکوری خاص ندیده بود ؟
سیستم عامل به نظر من حقیقت برای کنکور کافیه.

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - saha69 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ

هوشم کتاب راهیان ارشد خیلی عالیه
پایگاه داده مقسمی

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - zeitun - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ

منبع شبکه چی بوده؟Sad

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - threefx - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ

نمونه سوالات معماری رو جایی دیده بودید ؟
پایگاه داده چطور ؟

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - atenaa - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  منبع شبکه چی بوده؟Sad

سوال منم بود جون من بچه هایی ک درست زدید چی خوندین؟Undecided

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - daneshjo - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)threefx نوشته شده توسط:  نمونه سوالات معماری رو جایی دیده بودید ؟
پایگاه داده چطور ؟

با سلام

برای معماری پوران پژوهش کافیه.

برای پایگاه داده ها هم مقسمی برا امسال خوب بود.سال بعد معلوم نیس Wink

تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - tarane1992 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ

دوستانی که مشترکو عالی زدن بگن (گسسته -ساختمان- طراحی) از کدوم کتابا بود؟

شبکه هم کسی خوب زده بگه از کدوم کتاب خونده بود؟

RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - saha69 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  منبع شبکه چی بوده؟Sad

سوال منم بود جون من بچه هایی ک درست زدید چی خوندین؟Undecided

من ۳تا از سوال های شبکه رو جواب دادم
شبکه حقیقت
و تمرین دو فصل ۳ و ۴ رویکردی از فراز به فرود البته کامل نخونده بودم اینو

Re: RE: تاکید طراحان آزمون آی تی امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - sahar-it88 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)saha69 نوشته شده توسط:  هوشم کتاب راهیان ارشد خیلی عالیه
پایگاه داده مقسمی

کتاب هوش راهیان خوبه ولی واسه سوال یک هوش گفته بود نصف شاخه ها هرس میشه ولی کلید چیز دیگه بود

Sent from my ST18i using Tapatalk 2