تالار گفتمان مانشت
چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - نسخه‌ی قابل چاپ

چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ

فکر میکنم بهتره اینکار رو بکنین اینا فقط نظره منه و شاید اشتباه باشه

۱-حتما کارتتونو چک کنین که کارت قبلی رو به اشتباه نبرین چون شماره صندلی عوض شده نسبت به کنکوری که کنسل شد( یکی براش این مشکل پیش اومد وکلی استرس بهش وارد شد)

۲-با اینکه نوشابه های انرژی زا جنبه تبلیغی داره و واقعا حرفای تو تبلیغ براورده نمیشه اگه میتونین با خودتون حتما نوشابه انرژی زا ببرین به علته کافیئن وسودیم و ویتامین وستریک و........ درسته که انرژی نمیده ولی خستگی و بی حوصله گی رو بر طرف میکنه

۳-با کسی هم فکری نکنین ۹۰% سیاهی لشگرن و به محض اینکه ساعت ۱۰ شه میرن ولی وقتی ببین کسی بلد پوز بلد بودن میدن تا یه چیزی بدست بیارن یه چندتا جواب غلط هم میدن کسی شک نکنه

۴-اگه میتونین تا شب انقدر پیاده روی کنین که هم مغزتون استراحت کرده باشه هم سر ساعت ۱۱ خوابتون ببره

۵-سرجلسه هم به ترییب سوالا رو حل کنین مثل من نباشه که اول رفتم سراغ تخصصی واقعا ضرر کردم ترتیب سازمان سنجش بهترینه مگر اینکه بخواین زبان رو رد کنین یا چیزی که نخوندین
۶-سر صبحم بعد صبحونه قبل رقتن حتما یه گل گاو زبان با لیمو امانی بخورین خیلی خوبه

RE: چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  فکر میکنم بهتره اینکار رو بکنین اینا فقط نظره منه و شاید اشتباه باشه

۱-حتما کارتتونو چک کنین که کارت قبلی رو به اشتباه نبرین چون شماره صندلی عوض شده نسبت به کنکوری که کنسل شد( یکی براش این مشکل پیش اومد وکلی استرس بهش وارد شد)

۲-با اینکه نوشابه های انرژی زا جنبه تبلیغی داره و واقعا حرفای تو تبلیغ براورده نمیشه اگه میتونین با خودتون حتما نوشابه انرژی زا ببرین به علته کافیئن وسودیم و ویتامین وستریک و........ درسته که انرژی نمیده ولی خستگی و بی حوصله گی رو بر طرف میکنه

۳-با کسی هم فکری نکنین ۹۰% سیاهی لشگرن و به محض اینکه ساعت ۱۰ شه میرن ولی وقتی ببین کسی بلد پوز بلد بودن میدن تا یه چیزی بدست بیارن یه چندتا جواب غلط هم میدن کسی شک نکنه

۴-اگه میتونین تا شب انقدر پیاده روی کنین که هم مغزتون استراحت کرده باشه هم سر ساعت ۱۱ خوابتون ببره

۵-سرجلسه هم به ترییب سوالا رو حل کنین مثل من نباشه که اول رفتم سراغ تخصصی واقعا ضرر کردم ترتیب سازمان سنجش بهترینه مگر اینکه بخواین زبان رو رد کنین یا چیزی که نخوندین
۶-سر صبحم بعد صبحونه قبل رقتن حتما یه گل گاو زبان با لیمو امانی بخورین خیلی خوبه
توصیه

خخخ آره همون

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - tayebe68 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ

بچه های کامپیوتر اصلا نگران نشید و تاثیر منفی نگیرید از واکنش بچه های آیتی ، به نظر من کنکور نسبت به پارسال خیلی بهتر بود
سوالات سخت هم داشت آسون هم داشت، ولی حس می کنم امسال استانداردتر بود !!!

ایشالا فردا کنکورتون رو پودر کنید و پیروزمندانه برگردید

RE: چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  بچه های کامپیوتر اصلا نگران نشید و تاثیر منفی نگیرید از واکنش بچه های آیتی ، به نظر من کنکور نسبت به پارسال خیلی بهتر بود
سوالات سخت هم داشت آسون هم داشت، ولی حس می کنم امسال استانداردتر بود !!!

ایشالا فردا کنکورتون رو پودر کنید و پیروزمندانه برگردید

ایشون درست میگن البته سوالا اصلا استاندارد نبود ولی برای همه استاندارد نبود

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ

بچه های کامپیوتر اصلا نگران نباشید
الان که داریم جوابا رو چک میکنیم با بچه ها بنظر خوب میاد حالا ببینیم خدا چی میخواد Smile
بنظر من الکی سیاه نکنید.۵تا درست زدن بهتر از ۱۰ تا زدن با ۳و ۴تا غلطه.
من خودمم فردا میخوام کامپیوتر بدم
آرزوی موفقیت دارم برای هممون دوستان عزیز Smile

RE: چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:  بچه های کامپیوتر اصلا نگران نباشید
الان که داریم جوابا رو چک میکنیم با بچه ها بنظر خوب میاد حالا ببینیم خدا چی میخواد Smile
بنظر من الکی سیاه نکنید.۵تا درست زدن بهتر از ۱۰ تا زدن با ۳و ۴تا غلطه.
من خودمم فردا میخوام کامپیوتر بدم
آرزوی موفقیت دارم برای هممون دوستان عزیز Smile

دقیقا

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ

اقا مرسی از راهنمایی ها..شما که حتما به نتیجه میرسی من شک ندارم در مورد شما

:دی
جون ما توسیه رو درس کن..خیلی اذیت می کنه منو Smile)

RE: چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  :دی
جون ما توسیه رو درس کن..خیلی اذیت می کنه منو Smile)
قشنگیش به همونهTongue

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - Mindhunter - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ

اکثر سوالات حفظی بود

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  -سر صبحم بعد صبحونه قبل رقتن حتما یه گل گاو زبان با لیمو امانی بخورین خیلی خوبه
حالا تو دهات از کجا گل گاوزبون یا لیمو عمونی گیر بیاریم!

چندتا توسیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - alagh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ

خدایا به وضعیت الانم نگاه نکن به اینکه اینننننننن همه ریاضی خودم و الان منتظر فقط زدن ۴ تا ریاضی ام تازه اگر هم بشه
به این که اینننننننن همه زبان خوندم ۲ دور ۵۰۴ زبان عمومی پارسه و لی وضعم خوب نیس
به این که ایننننننننننن همه سعی کردم مفهومی بخونم ولی الان احساس میکنم هیچ!
خدایا به این نگاه کن که من از اولش به امید تو درس خوندم به امید اینکه هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیذاری

به این نگاه کن که ۷ ماه تمومه :
ارزوی یه خواب صبح با خیال راحت به دلم نشست
تمام دغدغه های غیر درسیمو تو دلم ریختم و درس خوندم
یه دونه مهمونی نرفتم
ارزوی فیلمای بعد ناهار به دلم نشست
با حرف مردم کنار اومدم که چقد درس میخونی و الان هم همه منتظرن ببینن چیکار میکنم
رنگ فیس بوکمو ندیدمSmile

خدایا من دیگه به اخر خط رسیدم منو فردا تنها نذاری. بذار با دست پر برگردم میدونم کنکور اخر دنیا نیس ولی....

این بهمن ماه رو هم بستن کلی منو ناراحت کردن شب اخریSmile از همین تریبون اقا محمد برای همتون ارزوی موفقیت میکنم...

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  فکر میکنم بهتره اینکار رو بکنین اینا فقط نظره منه و شاید اشتباه باشه

به این توصیتون گوش کردم معذرت توسیه Smile رفتم بیرون دیدم مردم با خیال راحت دارن خرید میکنن و میخندن و..گفتم خدایا من در چه حالیمو اینا در چه حالینSmile ولی خوب بود یه کم انرژژژی گرفتمBig Grin

RE: چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  -سر صبحم بعد صبحونه قبل رقتن حتما یه گل گاو زبان با لیمو امانی بخورین خیلی خوبه
حالا تو دهات از کجا گل گاوزبون یا لیمو عمونی گیر بیاریم!

Big Grin اونجا چیزای بهتر هست

RE: چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - kati - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  رنگ فیس بوکمو ندیدمSmile
همه حرفات عالی بودن و همین طور این حرفت(فیسبوک)که قشنگ گفتی Smile

چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - alagh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ

خوب دیگه ما کم کم میریم بخوابیمSmile
نمیدونم چرا ولی حس کسی رو دارم که خبر نداشته و یه دفعه بهش میگن فردا کنکور داریSmile
امیدوارم همش حس باشهSmile
شبتون شیک...

RE: چندتا توصیه برای بچه هایی که فردا کنکور دارن - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:  خوب دیگه ما کم کم میریم بخوابیمSmile
نمیدونم چرا ولی حس کسی رو دارم که خبر نداشته و یه دفعه بهش میگن فردا کنکور داریSmile
امیدوارم همش حس باشهSmile
شبتون شیک...

شب خوش ما هم همین حسو داشتیم دیشب امیدوارم موفق باشی و فردا ازت خبرای خوب بشنوم ببینم چیکار میکنی