هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - نسخهی قابل چاپ |
هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - alagh - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
[attachment=15386][attachment=15385][attachment=15384]دوستان پیچیدگی حافظه RBFS بیشتره یا SMA* اغلب میگن SMA ولی به نظر من SMA فقط چند خونه اشغال میکنه و کمتره اما راهیان میگه RBFS بیشتره |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - masoud67 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: دوستان پیچیدگی حافظه RBFS بیشتره یا SMA*عسکها نمیاد |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - آنجلا - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
تصویرتون باز نمیشه اما سوالتون به نظر من SMA* بیشتره ...به SMA* اگه فضا بدین مثل A*رفتار می کنه کل فضا رو استفاده میکنه اما RBFS اگه بهش فضایی برابر با فضایی که به SMA* دادید بدید از همش استفاده نمیکنه.. |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - masoud67 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: دوستان پیچیدگی حافظه RBFS بیشتره یا SMA*این صحبت های رامین رهنمون بدی نیست ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - admin - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: دوستان پیچیدگی حافظه RBFS بیشتره یا SMA*عسکها نمیاد به خاطر فارسی بودن اسامی فایلها است. باید از اسامی لاتین استفاده فرمایید. |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - helena - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)آنجلا نوشته شده توسط: تصویرتون باز نمیشه اما سوالتون به نظر من SMA* بیشتره ...به SMA* اگه فضا بدین مثل A*رفتار می کنه کل فضا رو استفاده میکنه اما RBFS اگه بهش فضایی برابر با فضایی که به SMA* دادید بدید از همش استفاده نمیکنه.. به نظر من هم همینه . SMA* همه فضای حافظه رو استفاده میکنه . بنابراین در شرایط مساوی حافظه بیشتری میخواد. |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - alagh - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ
دوستان ببخشید نمیدونستم اگه اسم فایل ها فارسی باشه باز نمیشه اینم عکسا [attachment=15390] [attachment=15391] [attachment=15392] |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - masoud67 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
راهیان که به نظرم چرت نوشته و با اینکه کتاب خوبی هست ولی بعضی وقتها بدجور جوابو میپیچونه راهیان گفته مشابه *A عمل میکنه ولی نگفته از نظر فضایی یا زمانی. SMA ممکنه از نظر زمانی نمایی باشه و مثل *A باشه ولی از نظر مکانی مثل *A نیست. چون دقیقا بخاطر فضای مصرفی زیاد از SMA استفاده میکنیم. و از طرفی SMA داره حافظه ای که در اختیار داره رو مدیریت میکنه حرف سنجش هم درسته. چون SMA مقدار حافظه ثابت داره و هر چند فرض کنیم این مقدار حافظه بیشتر از فضایی باشه که RBFS مصرف میکنه ولی بازم ثابت هست. در صورتی که RBFS مقدار حافظه اش bd هست و با این که خطی هست ولی به پارامتر های d و b وابسته است یه چیزی شبیه مرتبه ها در ساختمان داده ۱۰۰۰ را مرتبه یک فرض میکنیم و n را مرتبه n فرض میکنیم. حالا این n میتونه ۱۰ و کوچکتر از ۱۰۰۰ ما باشه، و یا میتونه بینهایت باشه |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - alagh - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: راهیان که به نظرم چرت نوشته و با اینکه کتاب خوبی هست ولی بعضی وقتها بدجور جوابو میپیچونهدرسته منم نظرم همین بود.ولی از اونجایی که این کتاب سنجش پر از اشتباست گفتم حتما این یه مورد رو هم اشتباه کرده خیلی ممنون از این که وقت گذاشتید.. |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - masoud67 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: درسته منم نظرم همین بود.ولی از اونجایی که این کتاب سنجش پر از اشتباست گفتم حتما این یه مورد رو هم اشتباه کردهبعضی ها نظرشون روی کوبیدگی در SMA هست که ممکنه وحشتناک باشه، یا مثل نظر همین دوستمون که در شرایطی بحث کردند که اگر به هر دوتاشون یه مقدار حافظه بدیم SMA از همش استفاده میکنه ولی RBFS هر چقدر نیاز داشته باشه . ولی اگر کلی و بر اساس فضای حالت بزرگ و بینهایت در نظر بگیریم که باید همینکار را هم کرد، SMA فقط از فضایی که در اختیار داره استفاده میکنه ولی RBFS وابستگی به گراف فضای حالت و فاکتور انشعاب و عمق جواب داره البته یه چیز دیگه واسه حفظ کردن: فکر کنم *IDA از همشون بهتر باشه، چون فقط یه مقدار نگه میداره اگر اشتباه نکنم |
RE: هوش ۸۷/تناقض در جواب راهیان و سنجش - alagh - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: بعضی ها نظرشون روی کوبیدگی در SMA هست که ممکنه وحشتناک باشه، یا مثل نظر همین دوستمون که در شرایطی بحث کردند که اگر به هر دوتاشون یه مقدار حافظه بدیم SMA از همش استفاده میکنه ولی RBFS هر چقدر نیاز داشته باشه .اها ولی در کل اگه همچین سوالی اومد من باز میگم SMA کمتره مگه اینکه صورت سوال یه چیزای اضافه تر گفته باشه. ولی چه قد عمقی و خوب درس خوندید.اینو جدی میگم جواباتونو که میبینم میفهمم درس خوندن یعنی چه جوری کاش من زودتر از اینا سوال میپرسیدم وشما جواب میدادید و میفهمیدم چطور باید درس بخونم |