|
|
تعداد ابر کلیدهای رابطه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
سلام دوستان این سوال چطوری حل میشه و کاید کاندید رابطه چی میتونه باشه؟ ![]() رابطه (R(X,Y,Z,K,W و مجموعه {FD={XY->Z,ZK->W,YZ->K,XW->Y,KW->X مفروض است تعداد ابر کلیدهای این رابطه کدام است ؟ ۲۵ ۱۸ ۱۲ ۲۱ |
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
سلام این لینک رو دیدن؟ خیلی مشابه سوال شماستا شاید کمک کنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام بله ولی متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: ظاهرا ۴ تا کاندید داریم: میشه بیشتر توضیح بدین لطفا |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام پس آقا AEM زحمت توضیحشو میکشه ایشالا اگه نکشید من میام میکشم
|
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - e.shrm - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ
کلید ها میشه : XY - ZK - XW- KW ابرهاشم دارم حساب میکنم
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: کلید ها میشه : ممنونم
|
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
فکر کنم صورت سوال این باشه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. درسته؟ در این صورت کلید ها میشن: KW-XW-XY-YZ-KZ و ابر کلید ها هم ۲۱ عدد هستند. |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: فکر کنم صورت سوال این باشه: بله درسته در این صورت جواب میشه ۲۳؟ |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام کلید کاندیدو من گفتم ، شما بسم الله ابر کلیدا رو لطف کن
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: کلید کاندیدو من گفتم ، شما بسم الله ابر کلیدا رو لطف کن ![]() این خداییش با روش ما طول میکشه بزار یکی که گسسته بلده بیاد راهنمایی کنه |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - sahar_rostami2 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: ظاهرا ۴ تا کاندید داریم: چرا اون ۴تا شدن کلید کاندید؟اینجور که معلومه من اوضام خیلی خرابه! چرا zy نشد؟! اونا همشون به یکی میرن دیگه!
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: چرا اون ۴تا شدن کلید کاندید؟اینجور که معلومه من اوضام خیلی خرابه! مثل انکه منم اوضام خرابه ![]() چون منم میگم هر ۵ تاشون (اون ترکیبایی که سمت راست وابستگیا هستن) کلید کاندیدن |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: چرا اون ۴تا شدن کلید کاندید؟اینجور که معلومه من اوضام خیلی خرابه! حواستون باشه ک صورت درست سوال اینه: |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: حواستون باشه ک صورت درست سوال اینه: داداش این عکسه که گذاشتی باز نمیشه ولی اگه منظورت همین عکسه. این با صورت همین سوال که فرقی نداره ؟ ![]()
|