تالار گفتمان مانشت
یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - e.shrm - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ

سلام.
درست است یا نه؟ ی
۱- استفاده از مرتب سازی : nlogn
۲- استفاده از یک هیپ و i بار extract max : م n + i log i
۳- یافتن i امین عنصر (مرتبه n) و تقسیم بر اساس آن و مرتب سازی i عدد بزرگ : n + i log i

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - masoud67 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:  سلام.
درست است یا نه؟ ی
۳- یافتن i امین عنصر (مرتبه n) و تقسیم بر اساس آن و مرتب سازی i عدد بزرگ : n + i log i
اولی درست
دومی n+ilogn
سومی به نظرم درسته ولی یه کار بهتر اینکه فقط i امین عنصر را پیدا کنیم و بدیمش به پارتیشن و پاریتیشن هم عناصر بزرگتر از i را ببره طرف راستش. حالا ما طرف راست عناصر بزرگتر از i را داریم و دیگه نیازی به مرتب سازی هم نداریم و مرتبه میشه n برای پیدا کردن عنصر i و n هم برای پارتیشن و در کل ۲n

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - e.shrm - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:  سلام.
درست است یا نه؟ ی
اولی درست
دومی n+ilogn
سومی به نظرم درسته ولی یه کار بهتر اینکه فقط i امین عنصر را پیدا کنیم و بدیمش به پارتیشن و پاریتیشن هم عناصر بزرگتر از i را ببره طرف راستش. حالا ما طرف راست عناصر بزرگتر از i را داریم و دیگه نیازی به مرتب سازی هم نداریم و مرتبه میشه n برای پیدا کردن عنصر i و n هم برای پارتیشن و در کل ۲n
ممنون. برای دومی اینو ببینید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - fulgent - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ق.ظ

درست است یا نه؟ ی
اولی درست
دومی n+ilogn

برای مورد سوم من میگم میشه i*n. وگرنه طبق گفته شما میشه n^2 نه ۲n.

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - e.shrm - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  برای مورد سوم من میگم میشه i*n. وگرنه طبق گفته شما میشه n^2 نه ۲n.

چرا؟! i امین رو که پیدا کنیم تو n ، کافیه حول اون پارتیشن کنیم ، اونوقت هرچی از i بیشتر میره بالا دیگه ؟

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - Riemann - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  برای مورد سوم من میگم میشه i*n. وگرنه طبق گفته شما میشه n^2 نه ۲n.

چرا؟! i امین رو که پیدا کنیم تو n ، کافیه حول اون پارتیشن کنیم ، اونوقت هرچی از i بیشتر میره بالا دیگه ؟

واسه دومی به نظر من میشه [tex]n (\lg n \lg (n-1) \dots \lg(n - i 1) )[/tex]

ولی نمیدونم اینو ساده کنیم به اون چیزی که شما میگی میرسیم یا نه!
ولی یه طوری میشه چک کنی که شما اگه n تا عدد اول رو بکشی بیرون بیاد یه چیزی حدود nlgn بشه که اونم میشه! و اون چیزی که من نوشتم هم فکر کنم بشه
[tex]n \lg(n!) = n n\lg n \in \Omega(n\lg n)[/tex]

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - e.shrm - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ق.ظ

اینو ببینید لطفا برای موزد دوم :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

------------------------------
آقای Riemann ، در مورد اون دو تای دیگه چی؟

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - masoud67 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:  ممنون. برای دومی اینو ببینید :
برای دومی من پیش فرض i را کوچک و ثابت فرض کردم. تو این سوال i را وابسته به n گرفته و خودش گفته i بیشتر از n/2 . پس به جای n میشه i هم گذاشت. عبارت دقیقشو باید حساب کرد که بازم بعید میدونم ilogi بشه .

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ

درست است یا نه؟ ی
اولی درست
دومی n+ilogn
اینکه میگین i عنصر درآخر نیاز به مرتب سازی نداره، بخاطر اینه که سوال نمیخواد دقیقا بدونه مثلا دومین بزرگترین عنصر دقیقا چه عنصری هست؟

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - mahsalove - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ

به نظر منم n+ilogi درسته وهمیشه جواب می ده!

این سوال مثل سوال ۱۱۲ هست من امروز صبح در این قسمت آخر page نوشتمش و توضیحم بر اساس توضیحاتیه که دکتر یوسفی گفتن:

فقط تو اونجا k تا کوچکه رو می خواسته اینجا i تا بزرگتر رو!

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - Good! - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  به نظر منم n+ilogi درسته وهمیشه جواب می ده!

این سوال مثل سوال ۱۱۲ هست من امروز صبح در این قسمت آخر page نوشتمش و توضیحم بر اساس توضیحاتیه که دکتر یوسفی گفتن:

فقط تو اونجا k تا کوچکه رو می خواسته اینجا i تا بزرگتر رو!

یکی لطف میکنه به من توضیح بده چطوری هیپ رو تو تتای n میسازن؟؟Huh

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - mfXpert - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:  یکی لطف میکنه به من توضیح بده چطوری هیپ رو تو تتای n میسازن؟؟Huh
اگر از روش درج متوالی استفاده بشه از مرتبه nlgn میشه اما روش دیگه‌ای وجود داره که از آخرین گره‌ی پدر (یعنی پایینترین و سمت راست‌ترین پدر) شروه به هیپ کردن درخت می‌کنه که این روش از مرتبه n هستش. تو CLRS فصل heapsort کاملا توضیح داده

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - Good! - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:  یکی لطف میکنه به من توضیح بده چطوری هیپ رو تو تتای n میسازن؟؟Huh
اگر از روش درج متوالی استفاده بشه از مرتبه nlgn میشه اما روش دیگه‌ای وجود داره که از آخرین گره‌ی پدر (یعنی پایینترین و سمت راست‌ترین پدر) شروه به هیپ کردن درخت می‌کنه که این روش از مرتبه n هستش. تو CLRS فصل heapsort کاملا توضیح داده

این مشابه همون روش جوانترین پدر هست؟البته روش جوانترین پدر n log n هست.
ممنون ولی کامل متوجه نشدم.مثلا اینکه آخرین گره پدر رو چطور پیدا میکنه؟و اینکه بعدا بخواد پدر همین آخرین پدر رو با بچه هاش مقایسه کنه اگه اون آخرین پدر با پدرش جاش عوض بشه و اونوقت باعث بشه که همینطوری تا پایین جاشون عوض شه میشه همونn log n کهUndecided
when all elements are distinct, the best-case running time of heapsort
is (n lg n).
این جمله از CLRS هست.میشه شما بگید کدوم صفحه اون روش رو نوشته؟

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:  این مشابه همون روش جوانترین پدر هست؟البته روش جوانترین پدر n log n هست.
ممنون ولی کامل متوجه نشدم.مثلا اینکه آخرین گره پدر رو چطور پیدا میکنه؟و اینکه بعدا بخواد پدر همین آخرین پدر رو با بچه هاش مقایسه کنه اگه اون آخرین پدر با پدرش جاش عوض بشه و اونوقت باعث بشه که همینطوری تا پایین جاشون عوض شه میشه همونn log n کهUndecided
is (n lg n).
این دقیقا همونه که در ظاهر n/2 بار تابع maxheap را که مرتبه logn داره را فراخوانی میکنه. و به ظاهر میشه nlogn
اما اگه دقیقتر حساب بشه میشه مرتبه n چون در هر ارتفاعی maxheap یه مرتبه به خصوصی داره و همیشه logn نیست
من فایل اثباتشو ضمیمه کردم و اینجا هم هست

و برای سوال دوم موضوع اصلی تاپیک هم ، این سوال و جواب را از تمرینات CLRS پیدا کردم

RE: یافتن i عنصر بزرگ در آرایه. - Good! - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:  این مشابه همون روش جوانترین پدر هست؟البته روش جوانترین پدر n log n هست.
is (n lg n).
این دقیقا همونه که در ظاهر n/2 بار تابع maxheap را که مرتبه logn داره را فراخوانی میکنه. و به ظاهر میشه nlogn
اما اگه دقیقتر حساب بشه میشه مرتبه n چون در هر ارتفاعی maxheap یه مرتبه به خصوصی داره و همیشه logn نیست
من فایل اثباتشو ضمیمه کردم و اینجا هم هست

و برای سوال دوم موضوع اصلی تاپیک هم ، این سوال و جواب را از تمرینات CLRS پیدا کردم

واقعا لطف کردید.ممنون.Smileگرچه اون اولی دو خط آخر اثباتشو متوجه نشدم