تالار گفتمان مانشت
مرتب سازی توپولوژیکی پاست - نسخه‌ی قابل چاپ

مرتب سازی توپولوژیکی پاست - lotus - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ

سلام
اگه برام توضیح بدید مرتب سازی توپولوژیکی و ترتیبش رو که اصلا نمی فهمم
اینم سوالی مربوط به ترتیب توپولوژیکی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

با سپاس قبلی

RE: مرتب سازی توپولوژیکی پاست - Jooybari - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ

سلام. تا اونجا که یادمه چیز ساده ای بود. فقط ببینید توی کدوم دنباله، یه گره قبل از والدش ملاقات میشه. گزینه ۳ رو ببینید، f قبل از g ملاقات شده. توی این مرتب سازی هیچ گره ای نباید قبل از والدش انتخاب بشه.

RE: مرتب سازی توپولوژیکی پاست - *afsoon* - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. تا اونجا که یادمه چیز ساده ای بود. فقط ببینید توی کدوم دنباله، یه گره قبل از والدش ملاقات میشه. گزینه ۳ رو ببینید، f قبل از g ملاقات شده. توی این مرتب سازی هیچ گره ای نباید قبل از والدش انتخاب بشه.

منم این طوری فکر میکردم و گزینه سه انتخاب کردم ولی مدرسان جواب یک زده و تو توضیحات نوشته که خود ترتیب توپولوژیکی باید پاست باشهHuh

RE: مرتب سازی توپولوژیکی پاست - Jooybari - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:  
(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. تا اونجا که یادمه چیز ساده ای بود. فقط ببینید توی کدوم دنباله، یه گره قبل از والدش ملاقات میشه. گزینه ۳ رو ببینید، f قبل از g ملاقات شده. توی این مرتب سازی هیچ گره ای نباید قبل از والدش انتخاب بشه.

منم این طوری فکر میکردم و گزینه سه انتخاب کردم ولی مدرسان جواب یک زده و تو توضیحات نوشته که خود ترتیب توپولوژیکی باید پاست باشهHuh

من چیزی برای گفتن ندارم!

RE: مرتب سازی توپولوژیکی پاست - lotus - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. تا اونجا که یادمه چیز ساده ای بود. فقط ببینید توی کدوم دنباله، یه گره قبل از والدش ملاقات میشه. گزینه ۳ رو ببینید، f قبل از g ملاقات شده. توی این مرتب سازی هیچ گره ای نباید قبل از والدش انتخاب بشه.

ممنونم
آخه یه جا دیگه هم نوشته بود پیمایش DFS برید و یا اول مثلا گرههایی با درجه صفر و بعد .... و یا همین راه شما...
شاید جواب مدرسان غلط باشهBlush