IT دکتری داره تو ایران؟ - نسخهی قابل چاپ |
IT دکتری داره تو ایران؟ - mmpf - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
ایا IT دکتری داره تو ایران ؟اگه داره کدوم دانشگاه وتو چه گرایشی؟ ممنون |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - mehrdad123 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ
برادر العبد |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - sajede - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: ایا IT دکتری داره تو ایران ؟اگه داره کدوم دانشگاه وتو چه گرایشی؟من که فعلا فقط دانشگاه امیرکبیرو پیدا کردم که داره! |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - mmpf - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ)mehrdad123 نوشته شده توسط: برادر العبد این یعنی چی؟یعنی دانشگاه بین المللی العبد،فقط برادران، تو دکتری می گیره؟!!!!!!!!!۱ ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دقیق دارن یه راهنمایی بکنن؟ (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ب.ظ)sajede نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: ایا IT دکتری داره تو ایران ؟اگه داره کدوم دانشگاه وتو چه گرایشی؟من که فعلا فقط دانشگاه امیرکبیرو پیدا کردم که داره! میدونین چه گرایشی ؟یا بدون گرایش؟ |
IT دکتری داره تو ایران؟ - Maryam-X - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
شما فوقت را بگیر.. اتفاقا چون دکترای آی تی تو ایران کمه احتمال بورسیه ات به خارج بسیار بالاست. |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - mmpf - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: شما فوقت را بگیر..من این اطلاعات رو برای انتخاب رشته میخواهم. بهتر اینده نگر باشیم.!!!!!!! دوستان هنوز منتظر هستیم. ممنون |
IT دکتری داره تو ایران؟ - luna - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
تا اونجایی که من دیدم بچه های آی تی هم همون مهندسی کامپیوتر برای دکتری میرن و اونجا موضوعی که انتخاب می کنند موضوعات مربوط به آی تی هست. |
IT دکتری داره تو ایران؟ - nilo_b - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
دانشگاه تهران هم دکتری IT داره |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - mmpf - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ)nilo_b نوشته شده توسط: دانشگاه تهران هم دکتری IT دارهبا چه گرایشی؟ |
IT دکتری داره تو ایران؟ - admin - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ
دکتری مهندسی کامپیوتر و IT یکی هستند. توی دکتری مهم تزتون هست. |
دکتری برای رشته های امنیت و شبکه؟ - RedHat - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ ب.ظ
سلام به همه دوستان مانشتی....آیا امکان ادامه تحصیل در ایران در مقطع دکتری برای رشته های امنیت اطلاعات و شبکه وجود داره؟! |
دکتری برای رشته های امنیت و شبکه؟ - fatima1537 - 28 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ
میتونید دفترچه دکتری ۹۰ را از لینک زیر دانلود کنید و ببینید رشته مورد نظرتون هست یا خیر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: IT دکتری داره تو ایران؟ - ahmadi_development - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: دکتری مهندسی کامپیوتر و IT یکی هستند. توی دکتری مهم تزتون هست. سلام اقای دکتر می خواستم بدونم یعنی دانشجویان ارشدIT می تونند در گرایش کامپیوتر شرکت کنند |