سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - نسخهی قابل چاپ |
سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - Morris - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ق.ظ
سلام دوستان . این سوال ۱۰۰ از طراحی الگوریتم نرم افزار از آزمون ۵۰ درصد اول پارسه بود : و این هم پاسخ آن است که در زیر آمده : سوال من اینه که در اون قسمتی که [tex]g(k)[/tex] محاسبه می شود، چطور با استفاده از قضیه اصلی، به چنین پاسخی رسیده است ؟ من فکر می کنم پاسخ درست [tex]g(k) = \theta (k)[/tex] است. ممنونم. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - e.shrm - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان . به نظر من هم پاسخ شما درسته. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - Morris - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: به نظر من هم پاسخ شما درسته. بسیار ممنونم. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - zimenswall - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: به نظر من هم پاسخ شما درسته.بسیار ممنونم. البته یه جاهایی استفاده از مستر صحیح نیست و باید از درخت استفاده کرد. جاهایی که وقتی لگاریتم میگیریم از f رابطه به صورت چند جمله ای بزرگتر یا کوچکتر نباشه. البته اینجا چند جمله ای کوچکتره و نباید موردی باشه ولی بازم شک دارم که نکنه از اون حالات خاص هست |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - Morris - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: به نظر من هم پاسخ شما درسته.بسیار ممنونم. کاملا حق با شماست ! البته دوستمون آقای ریمان در ارسال زیر این قسمت از مساله را با استفاده از درخت بازگشتی حل کردند که به همان جواب پارسه رسیده ! من که کاملا گیج شدم !!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - zimenswall - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: کاملا حق با شماست ! البته ایشون درخت را اشتباه کشیده بودن. درختشون دو شاخه ای شده بود و این اشتباهه. من درختشو کشیدم و جوابی که بدست آوردم ۲k-2 بود. البته اگر درست گفته باشم. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - Morris - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:(03 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: کاملا حق با شماست ! گویا حواس من هم مثل ایشان پرت بوده ! |
RE:سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - zimenswall - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
درختی که من بدست آوردم اینجوری بود اگر بدخطه یا اشتباهی هست ببخشید. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - misagh01 - 13 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان . سلام دوست گرامی این یک تبصره در قضیه اساسی هست که اگر رابطه بازگشتی به این صورت بود: T(n)=aT(n/b) + (n ^ log a) * (log n) ^ d جواب این خواهد بود: n ^ log a * log n ^ (d+1) = javab در ضمن در روابط بالا منطور لوگ a بر مبنای b هست. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - zimenswall - 13 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)misagh01 نوشته شده توسط: این یک تبصره در قضیه اساسی هست که اگر رابطه بازگشتی به این صورت بود: در معادله بالا چیزی که شما گفتید صدق نمیکنه. |
RE: سوال از درس طراحی الگوریتم (محاسبه مرتبه اجرایی) - تست ۱۰۰ آزمون ۵۰ درصد اول پارسه - Morris - 13 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بله ! همونطور که دوستمون zimenswall گفتند، این شرط در این مثال صدق نمی کند. ممنون از شما. |