کارنامه ی یه سال سومی - نسخهی قابل چاپ |
کارنامهی یه سال سومی - mosaferkuchulu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها! منم امسال آزمایشی کنکور دادم!البته واسه کنکور هیچی نخونده بودم! می شه نظرتون و بگین؟ خوبه ؟ بده؟ چی کار کنم که قویتر شم! فکر کنم سیستم عامل رتبه مو خیلی کشیده پایین! چون می خواستم تا آخر آزمون بشینم اینجوری شد!!یعنی نشستم الکی زدم!نظراتونو می گین؟ |
کارنامهی یه سال سومی - esi - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
سلام رفیق فکر کنم باید بیشتر بخونی البته چون امسال چیزی نخوندی عادیه. ان شاالله سال بعد جز تک رقمیها باشی. |
کارنامهی یه سال سومی - mosaferkuchulu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
بله خوب.من امسال سال سوم بودم! سال سه هم که می دونین کسی واسه کنکور نمی خونه!!من معماری و ترم ۴ پاس کردم !چیزی ازش یادم نبود.با این حال خوشحال می شم نظراتتونو بگین و کمک کنین سال دیگه یه رتبهی خوب بیارم! |
کارنامهی یه سال سومی - arshadism - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ
با این کارنامه هیچی مشخص نمی شه , باید کل تلاشتو بکنی واسه سال بعد , مشترکها خیلی مهمه تخصصی هم , اما نباید از ریاضی( خیلی مهمه) و زبان غافل شی .باید همه درسات روی تراز باشه یعنی مثل میانگین کل شرکت کنندهها باشه و یکی دو تا رو روی میانگین بزنی رتبت عالی می شه . درسی رو اصلا کنار نگذار , اگه وقت کم بود مبحثی که ۴-۵ ساله نیومده بگذار کنار . اوه ببخشید هواسم نبود آی تیی , بازم مهم نیست همهی درسات باید رو میانگین باشه یکی دو تا که بالاتر باشه عالی می شه . اگر درسی رو به جز مدیریت ۰ یا خیلی کم بزنی خیلی رتبتو خراب می کنه . |
RE: کارنامهی یه سال سومی - Masoud05 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سلام بچه ها! هوش مصنوعیت با من . من برای IT خیلی خوب این درس رو میزنم. انشاالله امسال با کمک همه دوستان، همگی قبولیم. در ضمن باید طراحی الگوریتم و ساختمان رو توی این رشته حداقل ۴ یا ۵ تاش رو بزنی که کار خیلی سختی هم نیست. |
کارنامهی یه سال سومی - arshadism - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
به نظر من به فکر تعداد زدن نباشین (مثلا ۴-۵ تا )چون استرس زاست , مباحثی که تو کنکورها میاد رو خوب بخونین و تست های سال های اخیر رو حتما کار کنید . یه سال ممکنه سخت باشه با مثلا ۳ تا هم رتبه خوب بشه |
RE: کارنامهی یه سال سومی - Masoud05 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)arshadism نوشته شده توسط: به نظر من به فکر تعداد زدن نباشین (مثلا ۴-۵ تا )چون استرس زاست , مباحثی که تو کنکورها میاد رو خوب بخونین و تست های سال های اخیر رو حتما کار کنید . یه سال ممکنه سخت باشه با مثلا ۳ تا هم رتبه خوب بشهغالباً از این دروس سوالا همیشه خوب میاد و خیلی مطمئن تره تا بقیه دروس پس باید روی اونا دقیق کار شه . حالا اگه استرس زا برای شما هست فقط به این فکر کنید که اینا رو خیلی خوب باید خوند( بقیه دروس هم باید خوب خونده بشه اما اینا یه چیز دیگه هستن) |
RE: کارنامهی یه سال سومی - mosaferkuchulu - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سلام بچه ها! من هوش مصنوعی و هنوز پاس نکردم.ترم ۷ پاس می کنیم! اما خوب دیگه زحمتش افتاد به گردن شما! |